Κατηγορίες
Μπάσκετ

Μποσγανά: Δεν φοβόμαστε, πάμε για δύο νίκες!

Η Εθνική Γυναικών αρχίζει από την Πέμπτη (04/02) την τελευταία της προσπάθεια για πρόκριση στο Eurobasket 2021, με αντίπαλο την Ισλανδία, στη “φούσκα” της Λιουμπλιάνας, κι η Έλενα Μποσγανά τονίζει ότι ο στόχος είναι οι δύο νίκες.

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς του μπάσκετ Γυναικών στην Ελλάδα η Έλενα Μποσγανά θα ενισχύσει την Εθνική μας στα ματς με Ισλανδία και Βουλγαρία στο τελευταίο “παράθυρο” πριν από το Eurobasket.

“Έχουμε πολύ καιρό να παίξουμε, κάποιες παίκτριες είναι πιο ενεργές από εμάς, γιατί είχαν αγώνες. Ο στόχος είναι ένας: Θα πάμε να πάρουμε τους δύο αγώνες” εξηγεί στο επίσημο site της ΕΟΚ, η Μποσγανά.

“Θέλουμε να νικήσουμε την Ισλανδία και τη Βουλγαρία με όσο το δυνατό μεγαλύτερη διαφορά, ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε στην πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2021, γιατί πιστεύω ότι μας αξίζει.

Πιστεύω πως στην ομάδα αυτή και γενικά την Εθνική Ομάδα δεν υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας. Πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό. Η αποτυχία είναι στο πρόγραμμα, αλλά πηγαίνουμε για τη νίκη και δεν φοβόμαστε τίποτα”.

Διαβάστε επίσης:  Μούρτος για Α2 και μικρότερες κατηγορίες: Να βρεθεί γρήγορα λύση