Κατηγορίες
Realities

Μπάρκα για Μοθωναίο: Όσα δεν αποκάλυψε είναι πιο σοκαριστικά

Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή την νέα συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου και για τις καταγγελίες αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Η πρωινή εκπομπή του MEGA “Πάμε Δανάη” σχολίασε την συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Δημήτρης Μοθωναίος για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε on air πως μετά την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά επικοινώνησε μαζί του και εξομολογήθηκε κάποια από αυτά που της είχε αναφέρει.

Έτσι η Δανάη Μπάρκα πήρε τον λόγο και είπε: «Ο μπαμπάς του Δημήτρη πέρασε και μια περιπέτεια υγείας, αν δεν κάνω λάθος λίγο πριν από τη συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά και στο “Πρωινό”. Ξέρω ότι περνούσαν μια δύσκολη περίοδο και έντονους μήνες και ίσως να συνέβαλε και αυτό να βγάλει από μέσα πράγματα, να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να ανοίξει τον δρόμο και για άλλους ανθρώπους που έχουν πληγωθεί. Και για τους γονείς είναι μάθημα το πόσο δίπλα πρέπει να είναι στα παιδιά».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μπορώ να σας πω, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχω το δικαίωμα, ότι μιλώντας με τον Δημήτρη –γιατί τον είδα μετά τη συνέντευξη- έμαθα πως οι λεπτομέρειες και τα υπόλοιπα πράγματα που δεν μπορούσε να πει σε μια συνέντευξη είναι ακόμη πιο σοκαριστικά. Η άρνηση, το πώς αυτοί οι άνθρωποι εθελοτυφλούν ή θεωρούν ότι αυτό είναι φυσιολογικό είναι ασύλληπτο».

Καταλήγοντας, μάλιστα, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια: «Αυτό περνά στη σφαίρα της αρρώστιας. Δεν μπορείς να επέμβεις και να το αντιμετωπίσεις, γιατί είναι αρρώστια».

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης:  Στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Βλάχος