Κατηγορίες
Νέα

Μόλις έσκασε – Νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που μηνύθηκε ο Λιγνάδης; Η Τραγική ιστορία 20 χρόνια πριν και η απόπειρα αυτοκτονίας του 14χρονου!

Νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που μηνύθηκε ο Λιγνάδης; Η Τραγική ιστορία 20 χρόνια πριν και η απόπειρα αυτοκτονίας του 14χρονου!

Νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που μηνύθηκε ο Λιγνάδης; Η Τραγική ιστορία 20 χρόνια πριν και η απόπειρα αυτοκτονίας του 14χρονου!

Νέες αποκαλύψεις από το κανάλι Mega για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τους βιασμούς ανηλίκων. Ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να έχει παρενοχλήσει και ασελγήσει παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1984, στον γιο φιλικού του ζευγαριού καλλιτεχνών. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέγγισε τον ανήλικο προσπαθώντας να αγγίξει τα γεννητικά όργανα λέγοντας του μάλιστα “αυτή είνα η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς”.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου – Τι αναφέρει για τις ΜΚΟ

Σύμφωνα πάντα με το κανάλι Mega ο ανήλικος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και η έγκαιρη κινητοποιήση των γονιών του, του γλύτωσαν στην κυριολεξία τη ζωή. Πέρασε ένας χρόνος για να μπορέσει ο ανήλικος να αποκαλύψει τι του είχε συμβεί και τονείχε οδηγήσει στην απόπειρα αυτοκτονίας. Οι γονείς είχαν κάνει μήνυση την οποία στη συνέχεια απέσυραν φοβούμενοι ότι θα έβλαπτε τον γιο τους.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Η υπόθεση Λιγνάδη είναι πιθανό να ρίξει την κυβέρνηση”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι από τα πρόσωπα που συμμετέχει ενεργά και τοποθετείται καθημερινά με αιχμηρά σχόλια σε σχέση με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση – και όχι μόνο- στο χώρο του θεάτρου.

Την Κυριακή έκανε ακόμα ένα post στο Instagram μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη για “βιασμό κατά συρροή” λέγοντας ότι οι εμπλεκόμενοι είναι τόσοι που μπορεί να πέσει και η κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης:  Έτοιμο για το Dakar το Toyota Hilux με κινητήρα Lexus V8

Τάσος Ξιαρχό: Η ανάμνηση που μοιάζει με καταγγελία για το Δημήτρη Λιγνάδη

Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί βέβαια και θέμα χρόνου την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, κάτι που ζητά σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος.

«Η παραίτηση της Μενδώνη είναι σχεδόν βέβαιη. Η υπόθεση Λιγνάδη όμως είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν τόσοι πολλοί εμπλεκόμενοι που είναι πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός στο Instagram.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Η υπόθεση Λιγνάδη είναι πιθανό να ρίξει την κυβέρνηση”

Αλέξανδρος Μπουρδούμηςαπόπειρα αυτοκτονίαςΔημήτρη Λιγνάδης καταγγελίεςΔημήτρης Λιγνάδης