Κατηγορίες
Νέα

Μόλις έσκασε – Δημήτρης Λιγνάδης: Σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα – Ποιες είναι οι κατηγορίες

Δημήτρης Λιγνάδης: Σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα – Ποιες είναι οι κατηγορίες

Ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγείται σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ενώπιον του Εισαγγελέα για να καταθέσει, μετά τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη το βράδυ του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου, με την κατηγορία του «βιασμού κατά συρροή»

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σκηνοθέτης ειδοποιήθηκε από τις Αρχές για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ όπου και συνελήφθη.

Αφού βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, θα παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία συμφώνησε στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης εναντίον του. Μέσα σε πέντε ημέρες θα πρέπει να απολογηθεί και τότε θα αποφασιστεί αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι. Με δεδομένο ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι κακούργημα (βιασμός κατά συρροή), είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί η προφυλάκισή του.

Τι είπε ο δικηγόρος του

«Ο πελάτης μου αρνείται όλα όσα ακούγονται», δήλωσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Μετά το ένταλμα, σύμφωνα με ό,τι ανέφερε και ο κ. Γεωργουλέας, «προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές» κάτι που όπως ανέφερε το έκανε και το απόγευμα όταν «προσήλθε και πάλι αυτοβούλως και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αρχών».

Τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα τη δικογραφία και το κατηγορητήριο αν και εξήγησε πως ο πελάτης του αρνείται όλα όσα ακούγονται. «Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα. Εξ όσων γνωρίζω η κατηγορία είναι για βιασμό. Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες», τόνισε ο κ. Γεωργουλέας προτάσσοντας πως όλο αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:  ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ - Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ

Πηγή

δημητρης λιγναδηςλιγναδης εισαγγελιαςλιγναδης συλληψη