Κατηγορίες
Νέα

Μόλις έσκασε – Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο Τάκης ήταν ο μόνιμος συνοδός μου. Σπάνιες φώτος με τα δυο Αδέλφια της Αντώνη και Τάκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τον πολυαγαπημένο της αδελφό Τάκη Βουγιουκλάκη που απεβίωσε σήμερα 8 Απριλίου, προδομένος από την καρδιά του.

“… Αργότερα, ο Τάκης ήταν ο μόνιμος συνοδός μου. Και είχε πάρει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο του. Όταν μάλιστα πήγα, κοριτσάκι ακόμα, για πρώτη φορά σε χορό σ’ ένα φιλικό σπίτι, ο Τάκης έδειξε τόσο ζήλο που…δε μ’ άφησε να χορέψω ούτε μια φορά!

Έτσι, χάρη στον φύλακα άγγελο μου, στον πρώτο μου χορό έμεινα εντελώς αχορευτη!! Το φυσούσα και δεν κρυωνε. Και γυρίσαμε σπίτι, σκοτωμένοι στο ξύλο!! Έπειτα ο Τάκης με συνόδευε στην Σχολή, στο θέατρο, στα γυρίσματα των ταινιών. Αλλά τότε πια αντί να προσέχει εμένα, πρόσεχε τον σκηνοθέτη. Και μόλις τελείωσε το γυμνάσιο μας δήλωσε αποφασιστικά πως θέλει να γίνει σκηνοθέτης του κινηματογράφου.

Η μητέρα μου έμεινε εμβρόντητη. Το πράγμα καταντουσε επιδημία! Αλλά τώρα οι αντιρρησεις της ήταν πολύ λιγότερες και σήμερα ο Τάκης σπουδάζει κινηματογράφο στη Ρώμη.” ~Αλικη~

Καλό ταξίδι στον Τάκη Βουγιουκλάκη

Στις φωτό: Η Αλίκη με τα δύο αδέρφια της Αντώνη και Τάκη

Η Αλίκη με τα δύο αδέρφια της Αντώνη και Τάκη

Διαβάστε επίσης:  5 μύθοι για τα εμβόλια κατά της Covid-19