ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 – 2ος Κύκλος 19/12/19

Serial

Επεισόδια / Serial 367 Προβολές


ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 – 2ος Κύκλος 19/12/19

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μην ψαρώνεις είδαμε πως:
Η σύλληψη της Ρόζας και του Μπίλυ φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη και τη Σάντυ κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Στέλλα.Έτσι η Στέλλα θα προτρέψει τον Τίμο να βρει τρόπους ώστε να είναι όσο πιο πολύ κοντά στη Σάντυ μπορεί, για να είναι σίγουροι πως η Σάντυ θα βρίσκεται όσο πιο μακριά από τον Μανώλη γίνεται!Στο τμήμα οι ανακρίσεις συνεχίζονται και τα πράγματα δείχνουν να γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τη Ρόζα και τον Μπίλυ, που φαίνεται να είναι μπλεγμένοι σε πολύ σοβαρές υποθέσεις.Μια περίεργη έκπληξη θα περιμένει τον Λεωνίδα στο γραφείο του και θα τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

19/12/19 Μην Ψαρώνεις Επεισόδιο 24

Μια 40άρα έτοιμη για όλα, εισβάλλει στην κωμική σειρά «Μην Ψαρώνεις»! Η Νικολέττα Καρρά θα υποδυθεί την Ιφιγένεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς και θα αναστατώσει τη ζωή του Λεωνίδα!Σύμφωνα με το σενάριο, η Τάνια (Φιόνα Γεωργιάδη) θα φέρει έναν μασέρ για να τη βοηθήσει να ξεπιαστεί από τη γυμναστική. Ο Λεωνίδας (Γιάννης Σίντος) όμως, θα τους δει και θα πιστέψει ότι η Τάνια τον απατά. Θα το αντιμετωπίσει άραγε ψύχραιμα ή θα κάνει κάτι που θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερα μπερδέματα την κοινή ζωή του με την Τάνια; Εδώ μπαίνει η Ιφιγένεια Γεωργαλή! μια πολύ κομψή, πολύ πλούσια και πολύ… αλλοπρόσαλλη 40άρα που θα εισβάλει στη ζωή του Λεωνίδα και θα φέρει τα πάνω – κάτω. Είναι μια γυναίκα που δεν έχει μάθει να ακούει «όχι» στη ζωή της και ό, τι θέλει το παίρνει. Είναι γλυκιά και ευγενική αλλά όταν θυμώσει γίνεται αυταρχική και σκληρή. Έχει φοβερές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της και ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που λέει το εννοεί ή απλά παίζει με το μυαλό σου. Είναι παντρεμένη αλλά ο γάμος της είναι μια σκέτη αποτυχία. Ο άντρας της την παραμελεί, ασχολείται μόνο με τις δουλειές του οπότε η Ιφιγένεια βρίσκει χρόνο για τις δικές της. Ερωτεύεται εύκολα και με πάθος, διεκδικεί ανελέητα και δεν σταματάει πουθενά μέχρι να κατακτήσει το «θήραμά» της. Δεν έχει αναστολές, δεν έχει όρια και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανακατέψει το σύμπαν ολόκληρο αρκεί να περνάει αυτή καλά. Η Ιφιγένεια είναι το «στιγμιαίο λάθος» του Λεωνίδα και ο Λεωνίδας θα καταλάβει πολύ γρήγορα ότι τα λάθη πληρώνονται. Ειδικά τα στιγμιαία!

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The submit ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 – 2ος Κύκλος 19/12/19 appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.