ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 – 2ος Κύκλος 28/11/19

Serial

Επεισόδια / Serial 318 Προβολές

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μην ψαρώνεις είδαμε πως:
Ο Μανώλης μετά από το περίεργο όνειρο που είδε με τη ζωή του αλλιώτικη, αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τη Σάντυ και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του αλλά και στη δουλειά του. Η Σάντυ, που έχει μείνει ακόμα στα λόγια του Μανώλη πριν από τα γενέθλιά του, κρατάει σε απόσταση τον Τίμο και του εξηγεί ότι θέλει να πάνε αργά τη σχέση τους. Ο Τίμος θα συμπεράνει πως η Σάντυ θέλει να μη βιαστούν, γιατί έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση αφού δεν έχει φλερτάρει ποτέ με κάποιον εκτός από τον άντρα της. Έτσι αποφασίζει να ξυπνήσει τη γυναίκα μέσα της! Η Ρόζα θα έρθει σε ρήξη με τον Μπίλυ και αυτός θα αποφασίσει να φύγει από το σπίτι για να της δώσει χώρο και να την κάνει να επιστρέψει στις σπουδές της. Ποιος, όμως, θα φιλοξενήσει αυτόν τον περίεργο τυπάκο που νυστάζει και πεινάει συνέχεια;

28/11/19 Μην Ψαρώνεις Επεισόδιο 20

Ο Μανώλης επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες. Και πρώτα απ’ όλα αρχίζει πάλι να ασχολείται ακόμα πιο ενεργά με τα κοινά της Αγοράς. Και ως Πρόεδρος του Σωματείου θα προσπαθήσει να έρθει πάλι σε επαφή με τους ιδιοκτήτες. Η Σάντυ, για να κρατήσει κρυφό το ότι αυτή είναι η ιδιοκτήτρια της Αγοράς, δέχεται να την εκπροσωπήσει ο Τίμος. Μόνο που ο Τίμος θα εισβάλει κυριολεκτικά στην Αγορά και μια μεγάλη κόντρα θα ξεκινήσει ανάμεσα σε αυτόν και τον Μανώλη. Ο Μπίλυ απολαμβάνει την πλούσια ζωή στο νέο του σπίτι. Η Τάνια θα βγει με τη Ρόζα για ποτό και τότε θα καταλάβει για πρώτη φορά πως έχει πολλά κοινά με τον Μπίλυ, κάτι που μπορεί να βλάψει και τη δική της σχέση με τον Λεωνίδα!

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The publish ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 – 2ος Κύκλος 28/11/19 appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.