ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 – 7ος Κύκλος

Serial

Επεισόδια / Serial 320 Προβολές

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 ΣΕΖΟΝ 7 ALPHA TV 27/11/19

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είδαμε πως:
Η ώρα των μεταθέσεων ήρθε και Άγγελος και Βέλη έρχονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη… ο Άγγελος πάει Καστελόριζο!Η Καίτη βλέπει τον Ηλία να παίρνει κολατσιό απ’ το σπίτι για τη δουλειά και το αποδίδει στην τσιγκουνιά του, ώσπου ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι ο Ηλίας δέχεται bullying από τον καινούριο κυλικειάρχη της Εφορίας.Ο αγαπημένος μέλλοντας γαμπρός του Μηνά και της Βούλας, ο Ρατζές, αναλαμβάνει επισήμως τα καθήκοντα του ως διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου. Μόνο που, κάπως αλλιώς φαντάζονταν όλοι τους αυτή τη μέρα… Η Σοφία αποφασίζει να μάθει ένα μουσικό όργανο. Η Ξένια δεν συμφωνεί, ενώ ο Μπάμπης χαίρεται πιστεύοντας ότι θα μάθει λύρα. Όταν όμως τους ανακοινώνει το όργανο που θέλει να μάθει…

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα – Επεισόδιο 17
Μια ξαφνική δυνατή νεροποντή κάνει την κουζίνα… Βενετία. Ο μάστορας δεν λέει να φανεί και η Βούλα βάζει σε ενέργεια δόλια μέσα για να τον πείσει. Ο Μηνάς όμως δεν συμφωνεί…Η Ξένια γυρίζει τύφλα από το μπάτσελορ μιας φίλης, αλλά την άλλη μέρα δεν θυμάται τίποτα. Όλα όμως δείχνουν πως κάτι περίεργο έγινε και τον Μπάμπη τον ζώνουν τα φίδια…Η Καίτη παραμελεί τον Ηλία, για το παιδί της, κι εκείνος ζηλεύει και προσπαθεί να της τραβήξει την προσοχή.Ο Άγγελος ζητάει πανικόβλητος τη βοήθεια της Βέλης όταν συνειδητοποιεί ότι του λείπει το πιο βασικό εφόδιο για τον στρατό… δεν ξέρει τάβλι!

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The publish ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 – 7ος Κύκλος appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.