ΜΕΓΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ - THE END - Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 382 Προβολές


ΜΕΓΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ - THE END - Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
& Άμα θες να φύγεις... φύγε! Με επίσημη ανακοίνωσή της, η
Βασίλισσα Ελισάβετ δίνει λεπτομέρειες για το Megxit! "Δεν το θέλαμε, αλλά αφού το ήθελαν εκείνοι σεβόμαστε την απόφασή τους" είναι το μήνυμά της. Τι θα γίνει με το... δημόσιο χρήμα. Δείτε την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Θυμίζει… Eurogroup τα όσα λέει η Βασίλισσα Ελισάβετ στην επίσημη ανακοίνωσή της μετά το… έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο για το μέλλον του εγγονού της, Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Η Ελισάβετ κάνει λόγο για… εποικοδομητικές συζητήσεις και τονίζει πως η βασιλική οικογένεια σέβεται την απόφαση του ζεύγους να… πάρει διαζύγιο από το Παλάτι, παρόλο που όπως αναφέρει είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμεί.

Στην ανακοίνωση, μάλιστα, τονίζεται πως είναι απόφαση του Χάρι και της αμερικανίδας ηθοποιού να μην επωφελούνται οικονομικά από τα βασιλικά τους αξιώματα και προφανώς αυτό θα γίνει δεκτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε εντελώς την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή σαν οικογένεια, παραμένοντας πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε δημόσια κεφάλαια στη νέα τους ζωή”.& & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & newsit


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)