Κατηγορίες
Νέα

Με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία τα Audi Q5, A6 & Α7 Sportback

Η Audi αύξησε τη χωρητικότητα των μπαταριών, επιτρέποντας στα μοντέλα να κινούνται για περισσότερη ώρα χωρίς να χρησιμοποιούν σταγόνα βενζίνης.

Με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία τα Audi Q5, A6 & Α7 Sportback

Ακόμη πιο ελκυστικά καθιστά η Audi τρία (3) από τα plug-in υβριδικά της μοντέλα, εφοδιάζοντάς τα με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία, η οποία συνεπάγεται αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας τους.

Παράλληλα, η μπαταρία φορτίζει με μέγιστη ισχύ 7,4 kW, γεγονός που επιτρέπει στα μοντέλα να φορτίσουν στα 100% μόλις σε 2,5 ώρες.

Σημειώνεται πως η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας δεν επέφερε αύξηση διαστάσεών της, ενώ… εκπτώσεις δεν έγιναν ούτε σε επίπεδο ευρυχωρίας αλλά και χωρητικότητας του πορτ-παγκάζ. Υπενθυμίζεται πως, ανάλογα με το μοντέλο, ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται μεταξύ 405 (Α6 Avant) και 465 lt (Q5), ενώ με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα εκτοξεύεται στα 1.535 λτ.

Παράλληλα, η Audi προχώρησε στην επέκταση των προφίλ οδήγησης των Plug-in υβριδικών μοντέλων της, προσθέτοντας το “Charge” δίπλα στα “EV”, “Auto” και “Hold”. Το Charge επιτρέπει στην μπαταρία να φορτίσει εν κινήσει από το θερμικό μοτέρ.

Μέσω της αναβάθμισης των μπαταριών που ενσωματώνουν τα Q5, A6 και A7 η Audi συνεχίζει με ακατάπαυστους ρυθμούς την… ηλεκτροκίνητη στρατηγική της.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Διαβάστε επίσης:  Κορωνοϊός: Διαβατήριο εμβολιασμού θα εφαρμόσει δοκιμαστικά η Air New Zealand