Κατηγορίες
Realities

MasterChef 5 – (4-3): Από την ανακατωσούρα πήγαμε στο κλάμα!

Το MasterChef ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συντονιστείτε στο Star.

Το μόνο στοιχείο που μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. 

Οι επίδοξοι MasterChef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, τώρα δίνουν την πραγματική δοκιμασία τους.

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef έκρυβε αρκετές εντάσεις αλλά και δόση συγκίνησης για τους συμμετέχοντες. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά με τους κριτές του ριάλιτι, οι οποίοι ανακοίνωσαν σημαντικές αλλαγές που θα καθορίσουν από εδώ και πέρα, τις επόμενες ομαδικές δοκιμασίες.

Τα σχόλια που έφτασαν στα αυτιά του και τον έκαναν να ξεσπάσει
Λίγο πριν τη νέα ομαδική δοκιμασία, οι τρεις κριτές, συνάντησαν τις δύο ομάδες, ανακοινώνοντας μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα επηρεάσουν την πορεία του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μπλε και Κόκκινη ομάδα πέρασαν σε ανταλλαγή παικτών, με τις πρώτες αντιδράσεις να έρχονται αμέσως από τους υπόλοιπους συμπαίκτες.

Έντονο το κλίμα των δύο ομάδων με τον Αντώνη Μητρόπουλο να ξεσπά, στην προσπάθειά του να υπενθυμίσει στους συμπαίκτες του στον σκοπό τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Εγώ έχω να πω πες δεν μου αρέσουν τα σχόλια του τύπου “Μου έχουνε πει”, “Μου έχουνε κάνει…” Ποτέ δεν τα γούσταρα και δεν θα τα γουστάρω ποτέ. Μου έρχεται ανακατωσούρα, ειλικρινά. Έχουμε έρθει εδώ για να μαγειρέψουμε», ανέφερε.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε προς την Ηρώ Περουλάκη…

«Ηρώ δεν το λέω για εσένα προσωπικά, καταλαβαίνεις. Εάν θες να το λύσουμε εμείς, θα το λύσουμε μαγειρικά».

Πλάνταξε στο κλάμα η Ανούς στην ομαδική δοκιμασία – Τι συνέβη;
Αυτή τη φορά, οι συμμετέχοντες θα διαγωνιζόντουσαν σε δυάδες. Σε κάθε γύρο της δοκιμασίας, κάθε ομάδα κατέβαζε και από τον εξώστη έναν υποψήφιο MasterChef.

Διαβάστε επίσης:  Ήλιος Spoiler (8-3): Η απαγωγή της Αλίκης – Επόμενα επεισόδια!

Όταν έφτασε η σειρά της Ανούς, η διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε κλάματα, με αφορμή τα όσα είχε εκείνη την ώρα στο μυαλό της για το πρόσωπο το οποίο έχει και την πρώτη θέση στη ζωή της.

«Είναι ο άνθρωπός μου η θεία μου, την αγαπάω. Αυτό εδώ δεν θα το αποχωριστώ ποτέ. Είναι το δώρο της. Εμένα η θεία μου είναι η μαμά μου, μυρίζει σαν τη μαμά μου, είναι πολύ ιδιαίτερη η σχέση που έχω με τη θεία μου. Η θεία μου είναι η… μαμά μου».

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας MASTERCHEF.