ΚΥΠΡΟΣ - ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 527 Προβολές


ΚΥΠΡΟΣ - ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?
Εδώ και μερικές εβδομάδες η Κύπρος είναι υπό την
σκιά του νέου κορωνοϊού, COVID-19. Η καθημερινότητα όλων έχει αλλάξει άρδην με τους πολίτες να παρακολουθούν σαστισμένοι τα γεγονότα, μην μπορώντας να κατανοήσουν πώς από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκαν σε καραντίνα.&

Οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες και τα γεγονότα ανά το παγκόσμιο τρέχουν με τέτοια ταχύτητα που καλώς ή κακώς δεν αφήνει επιλογές.
Ο «εχθρός» οδήγησε την κυβέρνηση στην λήψη δραστικών μέτρων, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.
Ο «αόρατος» εχθρός πέραν όλων των άλλων φαίνεται να «χτυπά» και το Πάσχα, μιας και η επέκταση των μέτρων είναι προ των πυλών
Ο «αόρατος» εχθρός πέραν όλων των άλλων φαίνεται να «χτυπά» και το Πάσχα, μιας και η επέκταση των μέτρων είναι προ των πυλών.
Όπως πληροφορείται το 24news από καλά ενημερωμένη πηγή, σε μια τέτοια περίπτωση (σ.σ. η οποία είναι και η επικρατέστερη), υπάρχουν σκέψεις για επίβλεψη, υπό της Εθνικής Φρουράς, των υφιστάμενων μέτρων σε χωριά και κοινότητες.
Ο λόγος, με βάση τα όσα λέγονται, είναι ο φόβος ότι οι πολίτες μπορεί να παραγκωνίσουν τα μέτρα, κάτι που θεωρείται ότι θα δυσχεράνει την κατάσταση.
Οψόμεθα! Υπομονή έως τις επίσημες ανακοινώσεις…
Πάντως, όποια και αν είναι η κατάληξη, το μόνο δεδομένο είναι πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα από όσα έχουμε συνηθίσει.
Από πλευράς μας επαναλαμβάνουμε για μία ακόμα φορά ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και όλοι μας οφείλουμε να επιδείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα. Χρειάζονται ψυχραιμία, περιορισμός και πιστή εφαρμογή των ενδεδειγμένων μέτρων των αρμόδιων υπηρεσιών.& 24news