ΚΥΠΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΞΕΣΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ ΠΑΙΔΕΙΑΣ "κύριε ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 427 Προβολές


ΚΥΠΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΞΕΣΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ ΠΑΙΔΕΙΑΣ "κύριε ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"
Μητέρα δύο παιδιών με αναπηρία, ξεσπά μέσω ανάρτησής της στο
Facebook κατά του υπουργού Παιδείας, Πρόδρομου Προδρόμου, ως προς την απόφαση να μην επιτραπεί η επιστροφή στα σχολεία της συγκεκριμένης ομάδας μαθητών.
Όσα αναφέρονται στην ανάρτηση της παραπονούμενης μητέρας, είναι σε αρκετά έντονο ύφος και είναι ορατός ο θυμός και η αγανάκτηση που νιώθει.
Η γυναίκα, επεσύναψε και φωτογραφία των αγαπημένων της παιδιών στην ανάρτηση, ωστόσο για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να την προβάλουμε.
Πιο κάτω αυτούσια όσα αναφέρονται στην ανάρτηση:
«ΝΑΙ κύριε με μικρά γράμματα υπουργέ Παιδείας έχω 2 υπέροχα παιδιά με ΑΝΑΠΗΡΊΑ... Και ΝΑΙ κύριε υπουργέ προς εκπλήξεως σας κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και προ εκπλήξεως εμάς τους ΑΠΑΓΟΡΕΎΤΗΚΕ από εσάς η είσοδος σε ένα χώρο που μέχρι τώρα και εμείς και αυτά το θεωρούσαν δεύτερο τους ΣΠΊΤΙ...Και ακόμα πιο απάνθρωπο είναι ότι για να τους δεχτείτε πίσω χρειάζονται χαρτιά, πιστοποιητικά που όλα αυτά τα έχουν όλα τα σχολεία από την αρχή της σχολικής χρονιάς.... ΕΛΕΟΣ κύριε....
Ο προβληματισμός όμως είναι ότι εμμένετε σε αυτήν την λανθασμένη απόφαση σας μετά από την κατακραυγή όλου του κόσμου, μετά από την κατακραυγή της επιτρόπου, μετά από την κατακραυγή των ΜΜΕ...Και ο λόγος ποιος?? Να μας αποδείξεις τι?? Δεν είναι η 1 μέρα απουσίας τους από το σχολείο αλλά το ΓΙΑΤΙ??? 24news&


&
Ευτυχώς που σε αυτό το αποδιοργάνωτο σύστημα του υπουργείου παιδείας υπάρχουν και ΆΝΘΡΩΠΟΙ οι ΔΆΣΚΑΛΟΙ που τους αναθέσετε αυτήν την άθλια σου απόφαση να μας την ανακοινώσουν αυτοί με βαριά καρδιά και που ήταν δίπλα μας σε όλη αυτήν την καραντίνα και περισσότερο αυτές τις δύο μέρες....Η ΑΝΑΠΗΡΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΘΈΝΕΙΑ κύριε!!».


&


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)