Κίνα: Ο κόσμος αποτίει σιωπηλό φόρο τιμής σε μάρτυρες και συμπατριώτες που έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα COVID-19 (εικόνες)

Επικαιρότητα

από Newsroom 451 Προβολές


Κίνα: Ο κόσμος αποτίει σιωπηλό φόρο τιμής σε μάρτυρες και συμπατριώτες που έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα COVID-19 (εικόνες)

ΠΕΚΙΝΟ, 4 Απριλίου (Xinhua) Οι Xi, Li Keqiang, Li Zhanshu, Wang Yang, Wang Huning, Zhao Leji, Han Zheng και Wang Qishan, καθώς και άλλοι κομματικοί και κρατικοί ηγέτες, έμειναν σιωπηλοί στο συγκρότημα ηγεσίας Zhongnanhai στο Πεκίνο, στις 10:00 π.μ. Είχαν άσπρα λουλούδια καρφιτσωμένα στο στήθος και έκαναν ένα σιωπηλό φόρο τιμής 3 λεπτών μπροστά από μια εθνική σημαία, πετώντας στη μέση έξω από το Χιουερέν Χολ. Ένα μαύρο πανό κρεμασμένο πάνω από την πόρτα του διαδρόμου, με λευκούς χαρακτήρες βαθιά θλίψη για τους μάρτυρες και συμπατριώτες που πέθαναν σε ξέσπασμα του COVID-19. Στο Πεκίνο, σημαίες έμειναν μεσίστιες στην Πλατεία Τιαν’αν Μεν σε ενώσεις των κεντρικών ηγετικών οργάνων του Κόμματος, της εθνικής νομοθεσίας, της κεντρικής κυβέρνησης, του εθνικού πολιτικού συμβουλευτικού σώματος, του στρατού, του ανώτατου δικαστηρίου...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κίνα: Ο κόσμος αποτίει σιωπηλό φόρο τιμής σε μάρτυρες και συμπατριώτες που έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα COVID-19 (εικόνες)