Κατρίν Ντενέβ: Τι είπε η “Ωραία της Ημέρας” στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο;

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 323 Προβολές


Κατρίν Ντενέβ: Τι είπε η “Ωραία της Ημέρας” στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο;

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η μεγάλη σταρ του γαλλικού κινηματογράφου, Κατρίν Ντενέβ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η φινετσάτη ηθοποιός έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της, ζώντας μια φυσιολογική ζωή, πέραν του εμβληματικού εκτοπίσματός της.

Τα πράγματα στην ζωή της δεν τα κυνηγά και δεν χρειάστηκε, αφού η τύχη ήταν με το μέρος της και της έφερε στο κατώφλι, σπουδαίες συνεργασίες, τις οποίες χαρακτήριζε η ποιότητα και η δημιουργικότητα.

Μετά την σωρεία αρνητικών σχολίων που δέχτηκε πριν δυο χρόνια που επέκρινε το κίνημα #MeToo, αποφάσισε να μην εκφράζεται γενικά, διότι πολλές φορές τα λεγόμενα διαστρεβλώνονται “έξω από τον έλεγχό σου”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ταινία που τη σκηνοθέτησε ο Γιάννης Σμαραγδής, “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” και την οποία, όπως παραδέχτηκε δεν έχει δει ποτέ στην οθόνη μιας και κυκλοφόρησε σε DVD στην Γαλλία.

“Ήταν μια σύντομη εμπειρία για μένα. Δεν ήταν η καλύτερη εποχή για να βρίσκεται κανείς στην Ελλάδα τότε… Είχα επηρεαστεί, καθώς δεν είναι το ίδιο να διαβάζεις μια κατάσταση και εντελώς διαφορετικό να είσαι εκεί και να τη ζεις…με όλους τους ανθρώπους που ζούσαν στον δρόμο και ζητούσαν φαγητό”, ανέφερε η ηθοποιός.

“Οι Έλληνες είναι πολύ δυνατοί”, πρόσθεσε αναφερόμενη στα σκληρά χρόνια της κρίσης που πέρασε η Ελλάδα και στις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε και εξακολουθεί να ζει μεγάλη μερίδα του κόσμου.