“Καφέ της χαράς”. Μόνιμη στο καστ η Λουϊζίδου. Δύο φορές την εβδομάδα από του χρόνου

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 365 Προβολές


“Καφέ της χαράς”. Μόνιμη στο καστ η Λουϊζίδου. Δύο φορές την εβδομάδα από του χρόνου

Σας είχα γράψει στις 2 Γενάρη για τις σαμπάνιες στον ΑΝΤ1 για το «Καφέ» και το ισχυρό ενδεχόμενο νέου κύκλου επεισοδίων την επόμενη σεζόν. Με άθλιο τρόπο χθες το δημοσίευμα αντιγράφηκε και παρουσιάστηκε ως πρωτογενές. Έχω συνηθίσει σε δημοσιογραφικές αθλιότητες και δεν «μασάω».

Παρασκήνιο. Σαμπάνιες στον ΑΝΤ1 με το «Καφέ της χαράς». Σε 4 εβδομάδες κρίσιμη απόφαση

&

Σήμερα εδώ θα διαβάσετε τη συνέχεια του ρεπορτάζ για να το δείτε και αλλού ως αποκλειστικό σε 2 -3 μέρες. Ρώμας και ΑΝΤ1 δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει για του χρόνου αλλά συζητούν.

Τι έχουμε μέχρι στιγμής στο τραπέζι των συζητήσεων: Μικρή αύξηση του μπάτζετ άρα και στη βασική εξάδα των πρωταγωνιστών (Ρώμας, Λουιζίδου, Ευείδη, Σκιαδαρέσης, Σκαρτσολιάς, Ρασσιά), μόνιμη επιστροφή της Ρένιας Λουιζίδου στο καστ για όλα τα επεισόδια, περισσότερα εξωτερικά εκτός Αθηνών στην Καρυά και προβολή της σειράς από τον Οκτώβρη δύο φορές την εβδομάδα.

Σίγουρα Παρασκευή και ίσως και Δευτέρα που είναι η ημέρα που συγκεντρώνει τον περισσότερο κόσμο εντός τηλεόρασης.

Το θέμα θα κλείσει πολύ σύντομα και αν τα νούμερα συνεχίσουν ως έχουν στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη θα υπάρχουν και υπογεγραμμένες αποφάσεις.

Όσο για κάποιες άστοχες δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για το «Λόγω Τιμής» δόθηκαν εξηγήσεις και προς το κανάλι αλλά και on air και το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν.

&