Κατηγορίες
Νέα

Η ψυχολογία του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την προφυλάκιση – Το συγγενικό πρόσωπο που τον επισκέφθηκε

Αρχική

Lifestyle

Η ψυχολογία του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την προφυλάκιση – Το συγγενικό πρόσωπο που τον επισκέφθηκε

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, 13:30

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στον Δημήτρη Λιγνάδη για τον βιασμό δύο ανήλικων αγοριών.

Παρά την προσπάθεια του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να δείξει πως επρόκειτο για «μυθοπλασίες», δεν κατάφερε να πείσει για την αθωότητά του. Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας είχαν την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί για τη βαριά κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Πριν από λίγη ώρα, ο δημοσιογράφος Θοδωρής Πάνου ανέφερε μέσα από την εκπομπή «T-Live» ότι η μεταφορά του στις φυλακές της Τρίπολης πιθανότατα να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας λόγω των διαδοχικών στάσεων εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Μάλιστα όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την απόφαση που πάρθηκε, ήταν ανήσυχος και σοκαρισμένος. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ζήτησε τέσσερις φορές να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια και τελικά επικοινώνησε δύο.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν κοιμήθηκε καλά, ενώ σήμερα το πρωί τον επισκέφτηκε ένα συγγενικό του πρόσωπο ώστε να του δώσει μερικά πράγματα, που είναι απαραίτητα για τις φυλακές της Τρίπολης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram – Newsbase.gr

Διαβάστε επίσης:  Κατερίνα Λέχου: Εξηγεί γιατί αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον Γιώργο Κιμούλη