Κατηγορίες
Νέα

Η έπαυλη της Naomi Campbell στην Κένυα είναι μια τροπική όαση

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, 14:30Η Naomi Campbell, άνοιξε τις πόρτες της υπερπολυτελής της βίλας στην Κένυα, στο περιοδικό Architectural Digest. Η  μαύρη γαζέλα της πασαρέλας μας μεταφέρει σε ένα ονειρεμένο σκηνικό με tropical vibes, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις πισίνες, παραδοσιακά αυθεντικά ξυλόγλυπτα αφρικανικά έπιπλα, σκαλιστούς τοίχους ντυμένους με εντυπωσιακές ταπετσαρίες, φοίνικες, τροπικά φυτά και τον Ινδικό Ωκεανό στο πιάτο.

Πρόκειται για μια τροπική όαση ενσωματωμένη στα δεδομένα ενός σπιτιού και μια ωδή στην αφρικανική κουλτούρα και πολιτισμό. Όπως αναφέρει στο βίντεο η Naomi Campbell, επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Malindi το 1994, προτού τελικά το ερωτευτεί 5 χρόνια αργότερα.

 «Ο ωκεανός με βοηθάει να καθαρίσουν τα πνευμόνια μου επειδή χρειάζονται 21 ημέρες για να αποβληθεί η νικοτίνη από τον οργανισμό σου», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στη Mirror η Naomi Campbell, που όπως φαίνεται το σπίτι της στην ακροθαλασσιά είναι ευεργετικό και για την σωματική της υγεία -εκτός από την ψυχική.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το σπίτι διαθέτει σπα με υδροθεραπεία όπου χαλαρώνει μετά από μία φορτισμένη μέρα.

«Αυτή είναι μία από τις τέσσερις πισίνες μου», λέει στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram του Architectural Digest. Συνήθως, οι πισίνες βρίσκονται στην αυλή των σπιτιών. Αλλά στη βίλα της Naomi Campell τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μια από τις τέσσερις πισίνες ενώνει το εσωτερικό με το εξωτερικό του σπιτιού. Η συγκεκριμένη είναι «η πιο κρύα πισίνα στο σπίτι επειδή μπορεί να κάνει πολλή ζέστη εδώ», εξηγεί η ίδια, συμπληρώνοντας πως είναι γεμάτη με θαλασσινό νερό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram – Newsbase.gr

Διαβάστε επίσης:  Σμαράγδα Καρύδη: Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό. Ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες