Η πιάτσα έχει βουϊξει!! Το πιάσατε το υπονοούμενο του Αργυρού;

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 338 Προβολές


Η πιάτσα έχει βουϊξει!! Το πιάσατε το υπονοούμενο του Αργυρού;

Τελευταίο Παρασκευσάββατο αυτό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Εκεί που είδε την καριέρα του να απογειώνεται εξαιτίας της τραγωδίας που συνέβη με τον Παντελή Παντελίδη.

Σ’ αυτόν είχε αποφασίσει να επενδύσει αρχικά ο Μπερτάκης όπως και έκανε όμως ο απροσδόκητος χαμός του τα άλλαξε όλα. Για την ακρίβεια όλο το χάρτη της νύχτας καθώς πολύ πιστεύουν σήμερα πως εάν δεν είχε φύγει από τη ζωή θα έπαιζε μπάλα μόνος του ή έστω μαζί με τον Ρέμο που όμως πλέον απευθύνεται σε άλλο κοινό.

Ο Αργυρός λοιπόν μέσα σ’ αυτή την τραγωδία στάθηκε τυχερός. Και έγινε ξεκάθαρα πρώτο όνομα. Η πιάτσα βέβαια βοά πως η συγκεκριμένη συνεργασία έφθασε στο τέλος της.

Και πως ο Αργυρός αποχωρεί από το μαγαζί που εγκαινίασε πριν αρκετά χρόνια ο Νίκος Βέρτης και από εκεί πέρασαν Μαζωνάκης, Παντελίδης και Ρέμος για λίγο. Δεν έχει τραγουδήσει στην πίστα του ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Θα το κάνει; Από την πλευρά του επιχειρηματία δεν ανακοινώνεται ακόμη κάτι. Προφανώς γιατί είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις και με τον Αργυρό αλλά και άλλους τραγουδιστές.

Ο Κωνσταντίνος πόσταρε πάντως για το τελευταίο διήμερο των εμφανίσεών του το τραγούδι του «Αποχωρώ». Οριστικό φινάλε η διαπραγματευτικό χαρτί πίεσης; Θα σας έχω περισσότερα τις επόμενες μέρες.