ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (Β ΚΥΚΛΟΣ) 258

Serial

Επεισόδια / Serial 358 Προβολές


ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (Β ΚΥΚΛΟΣ) 258

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 70 Β ΚΥΚΛΟΣ – στον ΑΝΤ1. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα είδαμε πως:
Η Μαρίνα, μην έχοντας ακόμη νέα απ’ την Κάτια, είναι πολύ ταραγμένη.Το ίδιο κι ο Αργύρης, που νοιώθει αδιέξοδες τις προσπάθειές του να τη βρει.Η Μάρθα κάνει τα πάντα να διαλύσει τους φόβους της Μαρίνας και να ξαναποκτήσουν την παλιά τους σχέση.Παράλληλα, εκβιάζοντας τον Νίκο να εκτελέσει την εντολή της, δεν ξέρει ότι βάζει τον εαυτό της στο στόμα του λύκου.Η Μαρίνα με τον Μιχάλη, έχουν έρθει πολύ κοντά μ’ όλα αυτά που συμβαίνουν και χωρίς να το θέλουν, επιφυλάσσουν στην Ιωάννα μια αναπάντεχη έκπληξη.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Επεισόδιο 70 (258)

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να βρει την Κάτια που, την ίδια στιγμή, αγωνίζεται να επιβιώσει. Το ραντεβού Νίκου και Μάρθας που κλείνεται μέσω τηλεφώνου ακούει η μικρή Μελίτη και το αποκαλύπτει στη Μαρίνα. Σε μια προσπάθεια να βρουν τα χαμένα ίχνη της Κάτιας, η Μαρίνα με τον Φώτη και τον Μιχάλη, επιχειρούν να ακολουθήσουν τη Μάρθα… Ο άνθρωπος που ο Νίκος έχει αναθέσει τη δολοφονία του Φώτη, έχει ήδη αναλάβει δράση και βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο του… Ταυτόχρονα, η αστυνομία βρίσκει επιτέλους την Κάτια και ενημερώνει τη Μαρίνα να πάει να τη δει…!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The submit ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (Β ΚΥΚΛΟΣ) 258 appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.