Κατηγορίες
Realities

Γιατρός Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Θέλει να πάρει εξιτήριο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η διάθεση του είναι εξαιρετική

Tην Τρίτη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ακόμα ένα δύσκολο χειρουργείο το οποίο κράτησε επτά ολόκληρες ώρες.  Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της και τελικά όλα πήγαν καλά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, ο γιατρός που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και αναφέρθηκε στις ελπίδες, οι οποίες γεννήθηκαν μετά το τέλος του χειρουργείου.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε.Το οστικό έλλειμα που είχε στο μέτωπο, καλύφθηκε πλήρως με αυτόνομο μόσχευμα από το πίσω μέρος του κρανίου. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί, έφαγε το πρωινό του. Η μεγάλη ουσία είναι πως το κόκκαλο είναι δικό του. Δεν υπάρχει πρόβλημα απόρριψης από τον οργανισμό, σε αντίθεση με τα ξένα σώματα. Όλες οι τομές είναι μέσα στα μαλλιά, δεν έχει καμία εξωτερική τομή. Είναι πλήρως καλυμμένες.

Αύριο θα του αφαιρέσουμε και έναν επίδεσμο που έχουμε και θα μπορέσει να πάει σπίτι του. Υπάρχει και ένα πρόβλημα στραβισμού, λόγω του ατυχήματος. Έγινε ένα κάταγμα στο ζυγωματικό. Αυτό θα το διορθώσει οφθαλμοπλαστικός χειρουργός της ομάδας μας τους επόμενους μήνες. Η διάθεση του Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε για το χειρουργείο.Ήταν πολύ ήρεμος, κοιμήθηκε καλά το βράδυ, έφαγε. Στην ουσία ζητάει να φύγει όσον τον δυνατόν γρηγορότερα, γιατί νιώθει πολύ καλά» εξήγησε ο κ. Αλεξάνδρου.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης:  Survivor: Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη εξηγεί γιατί δεν έστειλε φωτογραφίες με τις κόρες τους