Επιτέλους μια διάκριση για την ΕΡΤ. Ο Άρης Γάτας πήρε βραβείο Μπότση

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 366 Προβολές


Επιτέλους μια διάκριση για την ΕΡΤ. Ο Άρης Γάτας πήρε βραβείο Μπότση

Μια σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Άρη Γάτα και την ΕΡΤ που απέσπασε τιμητική διάκριση στο πλαίσιο της 36ης απονομής των δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση, για την δημοσιογραφική του εργασία, τις μεγάλες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις με παγκόσμιους αστέρες του ποδοσφαίρου Μέσι, Κριστιάνο, Μπεκαμ και άλλους και το βιβλίο του για τον Κλαούντιο Ρανιέρι που έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ.

Η 36η Απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Σαρόγλου, Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Το ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση απονέμει κάθε χρόνο Δημοσιογραφικά Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις και Ειδικά Βραβεία σε δημοσιογράφους που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ποιοτικής ενημέρωσης.

Ο Άρης Γάτας απο τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες της χώρας είναι ο πρώτος δημοσιογράφος στην ιστορία της ΕΡΑΣΠΟΡ που βραβεύεται με βραβείο Μπότση.

Και εδώ γεννιέται το ερώτημα. Αυτός ο τύπος γιατί δεν εμφανίζεται καθόλου στο γυαλί; Γιατί ενώ είναι μόνιμος και με τόσες διακρίσεις και εμπειρία δεν έχει για παράδειγμα ενεργή παρουσία σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα;

Γιατί δεν έχει την δική του εκπομπή;

Σκεφτείτε το…

&