ΕΛΛΑΔΑ - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ EUROVISION 2020?

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 345 Προβολές

Για μία ακόμη χρονιά η ΕΡΤ επιβεβαιώνει το πόσο δυσκίνητο
είναι το ελληνικό δημόσιο. Παρότι όπως διαβάσατε σε προηγούμενα άρθρα μας, έχουν ήδη πραγματοποιήσει τρεις συναντήσεις στο ραδιομέγαρο, λευκός καπνός ακόμα δεν υπάρχει.

Η ΕΡΤ είναι ακόμα εγκλωβισμένη σε διαδικασίες και επιτροπές. Ούτε η καλλιτεχνική επιτροπή που θα προτείνει στην ΕΡΤ τον τρόπο, αλλά ίσως και τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στον Ρότερνταμ, έχει ανακοινωθεί, ούτε συζητήσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά με κάποιον καλλιτέχνη.

Η Stefania για την οποία αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες σε εκπομπή του SKAI είναι όντως μία πιθανότητα, χωρίς όμως να αποκλείεται να καταλήξουν σε κάποιο άλλο πρόσωπο αφού η ΕΡΤ προσανατολίζεται και προς άλλες κατευθύνσεις…Το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, θα παίξει και φέτος σημαίνοντα ρόλο στην επιλογή του καλλιτέχνη, ενώ όπως σας ενημερώσαμε και στο παρελθόν, η νέα διοίκηση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης απετάνθη και σε επαγγελματίες που έχουν πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, χωρίς όμως και σε αυτή την περίπτωση να έχει έρθει σε κάποια συμφωνία μαζί τους.

Αυτό για το οποίο ελπίζουμε είναι ότι στην ΕΡΤ έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς απαιτεί ένας διαγωνισμός όπως αυτός της Eurovision και θα σταματήσουν επιτέλους τα όποια πειράματα. Ευτυχώς ή δυστυχώς, η Eurovision έχει εμπορευματοποιηθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια και ο ανταγωνισμός αλλά και το επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα. Μπορεί κάλλιστα να λάβει παραδείγματα από το ΡΙΚ που για μία ακόμα χρονιά με συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο, στέλνει έναν καλλιτέχνη που ταιριάζει στο ύφος του διαγωνισμού, διεκδικώντας και για το 2020 το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα πειράματα των τελευταίων ετών δεν μας έφεραν κανένα θετικό αποτέλεσμα και αν θέλουμε να πετύχουμε μετά από εφτά χρόνια να περάσουμε στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα, θα πρέπει να «πολεμήσουμε» και εμείς με τα ίδια όπλα που μάχονται και οι ανταγωνιστές μας, αφήνοντας στην άκρη ιδεοληψίες και στερεότυπα. Εξάλλου, η νέα διοίκηση θα πρέπει με την επιλογή της να σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας που ευαγγελίζεται ότι έφερε στην ΕΡΤ!

Εν αναμονή λοιπόν, με λιγότερες συσκέψεις και περισσότερες πράξεις!& & & & & & & & & & & & & & eurovisionfunnews

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66& &
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)