ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 483 – θέλει να κερδίσει ξανά την καρδιά της

Serial

Επεισόδια / Serial 308 Προβολές

ELIF Επεισόδιο 483(ΕΛΙΦ) Star 18/12/19

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως:
Η Ασουμάν αρνείται να ακολουθήσει τον Ερκούτ.Ο Ουμίτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και της λέει όλη την αλήθεια αλλά εκείνη συμπεριφέρεται σαν ο Ουμίτ να μην είναι εκεί. Όταν εκείνος επιμένει η Αρζού τον πετάει έξω από το σπίτι της.Ο Σελίμ ενημερώνεται από το νοσοκομείο πως ο Ουμίτ το έσκασε. Ο Σελίμ πηγαίνει πρώτα στο νοσοκομείο και τα βάζει με τον διευθυντή και μετά πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ. Ο Σελίμ τον ρωτάει γιατί έφυγε από το νοσοκομείο και ο Ουμίτ δικαιολογείται με ένα ψέμα.Η Μελέκ κατευθύνεται στη δουλειά της όταν την σταματάει ο Γιουσούφ και της λέει τι συνέβη την προηγούμενη νύχτα.Η Μελέκ είναι πολύ μπερδεμένη. Η Μελέκ μιλάει με τον Σελίμ και εκείνος της λέει πως ο Ουμίτ την προηγούμενη μέρα είχε πάει στον τάφο της μητέρας του….

Στο επεισόδιο 483 της σειράς «ELIF» θα δούμε πως:

Ο Ουμίτ θέλει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Αρζού. Της στέλνει λουλούδια αλλά η Αρζού δεν δίνει καμία σημασία. Μιλάει με κάποιους στο τηλέφωνο και τους ζητάει να απαγάγουν την Ελίφ.Οι άντρες πηγαίνουν στο σχολείο αλλά απαγάγουν την Ιντζί, η οποία έχει πάει εκείνη την ημέρα στο σχολείο της Ελίφ.Ο Γιουσούφ βλέπει το αυτοκίνητο των αντρών και τους υποψιάζεται. Διαβάζει τον αριθμό από τις πινακίδες του και καλεί έναν φίλο του για βοήθεια. Παίρνει το αυτοκίνητο του φίλου του και αρχίζει να καταδιώκει τους απαγωγείς αλλά δεν τους βρίσκει.

Στο σχολείο οι μαθητές κάνουν διάφορες εφευρέσεις για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό επιστήμης. Η δασκάλα απορρίπτει την εφεύρεση της Μπερίλ.Ο Μουράτ κρυφακούει τη συζήτηση ανάμεσα στην Τουλάι και τον Βεϊσέλ για το μέλλον του. Πιστεύουν πως είναι σε ηλικία γάμου και αν παντρευτεί θα πρέπει να μείνει σε άλλο σπίτι με τη γυναίκα του.Από όλη την κουβέντα ο Μουράτ ακούει μόνο το μέρος ότι πρέπει να ζήσει σε άλλο σπίτι και νιώθει ανεπιθύμητος.Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να καταλάβει τι ενοχλεί τον Μουράτ και είναι κακοδιάθετος αλλά εκείνος δεν λέει λέξη.Ο Γιουσούφ ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει μπει κρυφά στο αυτοκίνητό του και μαζί αναζητούν την Ιντζί.Η Αρζού πιστεύει πως έχει την Ελίφ πια και πηγαίνει να συναντήσει τους απαγωγείς για να της την δώσουν…

ΕΛΙΦ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The submit ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 483 – θέλει να κερδίσει ξανά την καρδιά της appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.