ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 482 – λέει πως θέλει να της μιλήσει

Serial

Επεισόδια / Serial 306 Προβολές

ELIF Επεισόδιο 482(ΕΛΙΦ) Star 17/12/19

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως:
Η Αρζού κουράζεται από την επιμονή της Ασουμάν και τηλεφωνεί στον Ερκούτ ζητώντας του να έρθει και να την πάρει μαζί του. Ο Ερκούτ κλείνει το τηλέφωνο. Η Γκόντζα δεν θέλει να πάει ο Ερκούτ να πάρει την Ασουμάν.Ο Ερκούτ συμφωνεί αλλά όταν φεύγει η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να πάρει τη γυναίκα του.Η Τουλάι αρρωσταίνει και ο Βεϊσέλ τη φροντίζει αλλά εκείνη του ζητάει να πάει στη δουλειά. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει απρόθυμα στη δουλειά και ο Μουράτ μένει σπίτι.Η Τουλάι κοιμάται και ο Μουράτ βρίσκει σε ένα κουτί μωρουδιακά. Η Τουλάι ξυπνάει και νιώθει ναυτία και ο Μουράτ βγάζει το συμπέρασμα πως η Τουλάι είναι έγκυος.Η Ελίφ κατασκευάζει ένα ρομπότ και η Μπερίλ ζηλεύει για άλλη μια φορά.Η δασκάλα μιλάει στην τάξη για έναν διαγωνισμό τεχνολογίας στον οποίος μπορούν να πάρουν μέρος και όλα τα παιδιά ενθουσιάζονται. Ο Ουμίτ θέλει να φύγει από το νοσοκομείο αλλά η νοσοκόμα δεν του το επιτρέπει. Ο Ουμίτ το σκάει…

Στο επεισόδιο 482 της σειράς «ELIF» θα δούμε πως:

Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ και της λέει πως θέλει να της μιλήσει. Κάθονται σε μια καφετέρια και της λέει πως ο Ουμίτ είναι ένας απατεώνας.Η Μελέκ θυμώνει και του ζητάει να μην ανακατεύεται σε οικογενειακά της ζητήματα. Ο Γιουσούφ όμως της λέει όλα όσα γνωρίζει.Η Μελέκ του λέει πως δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Ο Ουμίτ πηγαίνει να μιλήσει με τη Μελέκ και τη βλέπει μαζί με τον Γιουσούφ. Θυμώνει και θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Γιουσούφ.Περιμένει να πέσει η νύχτα και πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο κρατώντας ένα μαχαίρι. Τον απειλεί με το μαχαίρι στο λαιμό αλλά ο Γιουσούφ αντιστρέφει την κατάσταση και ο Ουμίτ τρομοκρατείται.

Ο Γιουσούφ του λέει πως εύκολα θα τον στείλει πίσω στη φυλακή και ο Ουμίτ φεύγει. Η Ασουμάν αρνείται να ακολουθήσει τον Ερκούτ.Ο Ουμίτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και της λέει όλη την αλήθεια αλλά εκείνη συμπεριφέρεται σαν ο Ουμίτ να μην είναι εκεί. Όταν εκείνος επιμένει η Αρζού τον πετάει έξω από το σπίτι της.Ο Σελίμ ενημερώνεται από το νοσοκομείο πως ο Ουμίτ το έσκασε. Ο Σελίμ πηγαίνει πρώτα στο νοσοκομείο και τα βάζει με τον διευθυντή και μετά πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ. Ο Σελίμ τον ρωτάει γιατί έφυγε από το νοσοκομείο και ο Ουμίτ δικαιολογείται με ένα ψέμα.Η Μελέκ κατευθύνεται στη δουλειά της όταν την σταματάει ο Γιουσούφ και της λέει τι συνέβη την προηγούμενη νύχτα.Η Μελέκ είναι πολύ μπερδεμένη. Η Μελέκ μιλάει με τον Σελίμ και εκείνος της λέει πως ο Ουμίτ την προηγούμενη μέρα είχε πάει στον τάφο της μητέρας του….

ΕΛΙΦ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The publish ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 482 – λέει πως θέλει να της μιλήσει appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.