ΕΛΙΦ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Serial

Επεισόδια / Serial 376 Προβολές


ΕΛΙΦ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΛΙΦ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – 616, 617, 618, 619, 620 – STAR

Όλα τα επόμενα επεισόδια και οι εξελίξεις της σειράς Elif.

ΕΛΙΦ – Επεισόδιο 616


Ο Γιουσούφ φεύγει από το κτήμα. Η Αρζού ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει φύγει και πηγαίνει να τη βρει. Τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της στο δάσος. Τη μεταφέρει πίσω στο κτήμα. Η Λέιλα δεν αντέχει και αποφασίζει να πάει στον Γιουσούφ και τη Μελέκ να πει την αλήθεια. Όταν φτάνει όμως εκεί βλέπει τη Μελέκ στην αγκαλιά του Γιουσούφ να την παρηγορεί και εξαιτίας της ζήλιας της αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ νιώθει άσχημα και η οικογένεια της δίνει ηρεμιστικά χάπια αλλά εκείνη δεν θέλει να τα πάρει.

Θέλει μόνο να ψάξει παντού για να βρει το παιδί της. Η Αλιγιέ ζητάει από τον Γιουσούφ να πάει ξανά στο σπίτι της Αρζού και του υπενθυμίζει τον σατανικό χαρακτήρα της. Ο Γιουσούφ της λέει πως ίσως η Αρζού να μην έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ελίφ γιατί πήγε σπίτι της το πρωί και δεν βρήκε τίποτα ύποπτο. Η Ελίφ προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά η Αρζού την εμποδίζει.

Η Ελίφ της λέει πως θέλει να πάει στη μητέρα της. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αρζού σταματάει να της φέρεται σαν να είναι η Τουγτσέ. Τρεις άντρες απαγάγουν τη Λεϊλά. Αποδεικνύεται πως κινούνται με εντολές της Αρζού, η οποία υποψιάστηκε τη Λεϊλά και τη Σουλέ από την πρωινή τους επίσκεψη.

Οι άντρες πηγαίνουν τη Λεϊλά στο σπίτι της Αρζού και εκείνη απαιτεί να μάθει τι έκανε στο σπίτι της μαζί με τη φίλη της. Η Λεϊλά στην αρχή λέει ψέματα όπως συνηθίζει αλλά στη συνέχεια ομολογεί την αλήθεια. Η Αρζού της λέει πως έχουν κοινά συμφέροντα και της προτείνει να συνεργαστούν. Αρχικά η Λεϊλά δεν θέλει να κάνει τίποτα για την Αρζού και η Αρζού της δίνει χρόνο να το σκεφθεί καλύτερα. Ζητάει από τη Λεϊλά να είναι κοντά στη Μελέκ και να την ενημερώνει για τις κινήσεις της. Η Ιντζί μοιράζει παντού φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ…

ΕΛΙΦ – Επεισόδιο 617


Ο Σελίμ και ο Γιουσούφ βλέπουν την Ιντζί στο πάρκο να μοιράζει φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ και την πηγαίνουν πίσω στο σπίτι. Η οικογένεια λέει στη μικρούλα πως αυτό που έκανε είναι πολύ επικίνδυνο. Η Αϊλά δεν μπορεί να πει σε κανέναν πως ο Μουράτ δουλεύει ουσιαστικά για τον πατέρα της.

Η Αϊλά επιμένει πως η δουλειά του Μουράτ είναι επικίνδυνη και πρέπει να βρει άλλη αλλά ο Βεϊσέλ και η Τουλάι έχουν άλλη γνώμη. Η Ελίφ κρύβεται στο μπάνιο γιατί φοβάται την οργή της Αρζού. Η Αρζού την κλειδώνει ξανά στο δωμάτιο και η Ελίφ δένει τα σεντόνια για να το σκάσει από το παράθυρο.

Βρίσκεται στο δρόμο και προσπαθεί να ξεφύγει όταν ένα αυτοκίνητο κατευθύνεται πάνω της και πατάει απότομα φρένο. Η Μελέκ ενημερώνεται πως ένα κορίτσι που μοιάζει με την Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Η οικογένεια Εμίρογλου πηγαίνει στο νοσοκομείο και οι γιατροί ενημερώνουν πως το κοριτσάκι είναι νεκρό. Η αγωνία τους κορυφώνεται αλλά αποδεικνύεται πως δεν είναι η Ελίφ. Όλοι λυπούνται για το άτυχο κοριτσάκι και ανησυχούν για την Ελίφ.

Η Ελίφ έχει λιποθυμήσει μπροστά στο αυτοκίνητο, που φρέναρε μπροστά της αλλά είναι καλά. Η Αρζού την παίρνει μαζί της σπίτι. Ο οδηγός επιμένει να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά η Αρζού λέει πως δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο και τον διώχνει. Το δίλημμα της Λεϊλά μεγαλώνει. Έξω από το σπίτι της βλέπει τους άντρες της Αρζού και της λένε πως θέλει να της μιλήσει. Η Λεϊλά πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού της αναθέτει την πρώτη της αποστολή, να βάλει κοριό στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της «έχουμε το παιδί σου, περίμενε επόμενο μήνυμά μας, μην ενημερώσεις κανέναν». Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως οι απαγωγείς θα ζητήσουν λύτρα για την Ελίφ επειδή το επίθετο Εμίρογλου, είναι ένα δυνατό όνομα ακόμα και τώρα…

ΕΛΙΦ – Επεισόδιο 618


Η Ayla είναι ακόμα θυμωμένη με τον Murat που αποφάσισε να μείνει στην προηγούμενη δουλειά του. Το κορίτσι αποφασίζει να μιλήσει στον πατέρα της. Ο Murat ακούει κατά λάθος τη συνομιλία τους. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι εργάστηκε πραγματικά για τον Latif και ότι η Ayla ήξερε τα πάντα από την αρχή. Η Λειλα κρυφακούει στο σπίτι του Γιουσούφ. Η Arzu ακούει με χαρά αυτό που συμβαίνει στην οικογένεια Emiroglu. Στέλνει επίσης στΗν Μέλεκ ένα άλλο μήνυμα από τους απαγωγείς, αυτή τη φορά με μια σημείωση λύτρων. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να συλλέξει χρήματα, αλλά το ποσό που συλλέγεται είναι πολύ μικρό. Ο Γιουσούφ, που βρίσκει τα χρήματα που χρειάζεται, σώζει την κατάσταση. Ο Γιουσούφ και η Μέλεκ πηγαίνουν στο μέρος που ορίζουν οι απαγωγείς, βλέπουν ακόμη και τον Έλιφ να παγιδεύεται στο αυτοκίνητο.

ΕΛΙΦ – Επεισόδιο 619


Στο δρόμο για το σπίτι, η Elif προσπαθεί να ξεφύγει. Το κορίτσι βρίσκει καταφύγιο στο δάσος, σε μια καλύβα ενός ηλικιωμένου. Όταν ένας άντρας αφήνει την Elif για να την οδηγήσει στην αστυνομία, η Arzu τον αναισθητοποιεί και παίρνει το κορίτσι. Η αστυνομία δεν μπορεί ακόμα να εντοπίσει την Elif. Η Melek είναι σε χειρότερη κατάσταση. Ο Murat κατηγορεί την Ayla οτι τον εξαπατησε. Απροσδόκητα, ο Ümit επιστρέφει νωρίτερα από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η Arzu ελπίζει ότι δεν θα ανακαλύψει την παρουσία της Elif στο σπίτι.

ΕΛΙΦ – Επεισόδιο 620


Η Μέλεκ έχει παραισθήσεις. Νομίζει ότι είδε την Elif έξω από το σπίτι. Ο Ümit δεν έχει ακόμα ιδέα ότι η Elif κρατείται στην κατοικία. Ο Murat θέλει να μιλήσει με Latif για την απασχόλησή του. Όταν φτάνει στο γραφείο του πεθερού του, τον σώζει από την επίθεση των πιστωτών του. Ο Latif προτείνει στον Murat να είναι το δεξί του χέρι. Η Elif καταφέρνει τελικά να πάρει το κλειδί και να φύγει από το δωμάτιο.

ΕΛΙΦ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ