Κατηγορίες
Νέα

Έδωσε… άκυρο σε Survivor και Φάρμα και πήγε Τουρκία για διακοπές (Photos)

Φέτος ο ANT1 μπήκε δυναμικά στα ριάλιτι, βγάζοντας στον “αέρα” ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της TV. Ο λόγος για τη Φάρμα, η οποία μετά από αρκετά χρόνια, επέστρεψε στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Έδωσε… άκυρο σε Survivor και Φάρμα και πήγε Τουρκία για διακοπές (Photos)

Τελικά δεν την είδαμε ούτε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά ούτε και στο αγρόκτημα του ANT1 – Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της…

Από την άλλη, ο ΣΚΑΙ, πιστός στο πρόγραμμά του, θέλησε να ξεκινήσει από νωρίς το Survivor 4 το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν το νέο έτος, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη Ιουνίου.

Φυσικά και στα δύο παραπάνω προγράμματα, οι παραγωγές, κατά καιρούς, κάνουν τονωτικές κινήσεις, με προσθήκες νέων παικτών.

Το όνομα μιας εντυπωσιακής ξανθιάς συζητήθηκε έντονα, τόσο για το Survivor, όσο και για τη Φάρμα. Η ίδια μάλιστα, μιλώντας στο Πρωινό, έδωσε εξηγήσεις…

«Πριν τη Φάρμα, είχε προηγηθεί η πρόταση από το Survivor. Τώρα αυτά (για τις αμοιβές) δε λέγονται, ξέρεις… Η πρόταση οικονομικά ήταν η ίδια και εγώ είχα πει πως αν μπω στη Φάρμα γιατί είχα πει Όχι στο Survivor θα πήγαινα με τα ίδια χρήματα» είχε αποκαλύψει.

Μέχρι στιγμής πάντως, η ίδια δεν πήγε σε κανένα από τα δύο ριάλιτι, ενώ πρόσφατα μάζεψε τις αποσκευές της ταξιδεύοντας για την Τουρκία. Δείτε για ποια πρόκειται στις παρακάτω φωτογραφίες….

Διαβάστε επίσης:  Ενημερωτικό σημείωμα για την τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) Odile Renaud-Basso