DIRECT ΧΤΥΠΗΜΑ! ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ – ΑΥΤΙΑΣ. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ. «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ, ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ…». ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑ

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 330 Προβολές


DIRECT ΧΤΥΠΗΜΑ! ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ – ΑΥΤΙΑΣ. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ. «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ, ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ…». ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑ

Διαβάζουμε από την στήλη «ΚΟΥΚΟΣ» της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το τέλος μια φιλίας

Σφάζονται δημόσια Μυλωνάκης – Αυτιάς!

  • «Αντώνη είσαι λάθος, ζήτησε τώρα συγγνώμη από τον Αυτιά»
  • «Δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα τα βράδια ο Αυτιάς μετά την επίθεση Μυλωνάκη»

Την περίοδο της παντοδυναμίας του Αντώνη Μυλωνάκη στο Εκρηκτικό Δελτίο του αρτ, ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, δημιουργήθηκε μια ισχυρή φιλία.

Οι δυο τους μιλούσαν σε καθημερινή βάση στα τηλέφωνα, ο Αντώνης Μυλωνάκης σε ρόλο «ψυχαναλυτή», όταν το makeleio.gr του ασκούσε κριτική, με τον Γιώργο Αυτιά να του το ανταποδίδει με πρωτογενείς ειδήσεις από το οικονομικό ρεπορτάζ.

Καθημερινά τηλέφωνα

«Αντωνάκη μου, θα με πεθάνουν, η καρδιά μου, δεν το αντέχω», ήταν η μόνιμη ατάκα του λατρεμένου παρουσιαστή των απόμαχων της εργασίας, προς τον τότε ισχυρό παρουσιαστή του Εκρηκτικού Δελτίου, όταν διάβαζε στην εφημερίδα μας, ή στους συναδέλφους από το μαχητικό makeleio.gr, μια είδηση που αφορούσε στο πρόσωπο του. «Έλα Γιωργάκη, είναι καλά παιδιά εκεί στο Μακελειό, δες το ως διαφήμιση» τον παρηγορούσε ο Αντώνης Μυλωνάκης, πιστεύοντας, ότι είχε κερδίσει ένα σύμμαχο, έναν φίλο, ανάμεσα στους ισχυρούς και τρανούς παρουσιαστές της Ελληνικής τηλεόρασης.

Άλλο φιλία, άλλο τηλεθέαση

Όσοι γνωρίζουν όμως καλά τον Γιώργο Αυτιά, ξέρουν πολύ καλά, ότι η φιλία για αυτόν είναι μια άγνωστη λέξη. Ο παρουσιαστής του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙ, με το που εγκατέλειψε την φωλιά του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και πορεύτηκε από τον ALPHA, το ALTER και σήμερα στον ΣΚΑΙ με τις δικές του εκπομπές πόνταρε σε πρόσωπα της επικαιρότητας που πουλάνε. Ένα από αυτά τα πρόσωπα ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, τον οποίο την περίοδο του ALTER φιλοξενούσε σε καθημερινή βάση. Με το που άρχισαν οι δικαστικές περιπέτειες του άλλοτε Νομάρχη Θεσσαλονίκης, ο Αυτιάς τον διέγραψε μέσα σε ένα βράδυ.

psomiadis

Το παράπονο του Αντώνη.

Από την προεκλογική περίοδο του καλοκαιριού του 2019, ο Αντώνης Μυλωνάκης, περίμενε έστω και μια φορά να τον προσκαλέσει στην εκπομπή του ο φίλος του Γιώργος Αυτιάς. Μάταια όμως. Ακόμα  και σήμερα που είναι βουλευτής, και εκπροσωπεί την «Ελληνική Λύση», το υπερσύγχρονο και πανάκριβο κινητό του Αντώνη Μυλωνάκη, δεν έχει χτυπήσει. Ακόμα  και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν άναψαν τα αίματα στην Βουλή, με την κόντρα Μυλωνάκη -Τζανακόπουλου (η στήλη μας αναφέρθηκε αναλυτικά), δεν χτύπησε το τηλέφωνο του Μυλωνάκη. «Μα να μου φερθεί εμένα έτσι ο Γιώργος», έλεγε στην αρχή της εβδομάδας σε στενό του συνεργάτη (πρόσεχε τα φίδια που έχεις κάνει φίλους Αντωνάκη μας). Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν το makeleio.gr αναφέρθηκε με αναλυτικό του ρεπορτάζ στην πτώση της τηλεθέασης του Γιώργου Αυτιά και την επικράτηση στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου της Φαίης Μαυραγάνη.

1

Η εκδίκηση

Ο Αντώνης Μυλωνάκης άδραξε την ευκαιρία εξαπολύοντας το τελειωτικό χτύπημα κατά του Γιώργου Αυτιά. Από την σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα επιτέθηκε προσωπικά κατά του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ. «Κρίμα Γιώργο! Κάποτε έκανες πραγματική δημοσιογραφία και ο κόσμος σου έδινε πρωτιές. Τώρα το ‘στριψες το καράβι και η εκπομπή σου καταρρέει. Τα νούμερα το λένε. Αυτά παθαίνει όποιος ξεχνάει την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ». Γιατί πολύ απλά η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» είναι η κοινωνία και εσύ της γύρισες την πλάτη καλέ μου φίλε. Άλλαξε, ρώτα πριν είναι πολύ αργά. Σαν φίλος σε συμβουλεύω»

2

Κάτω τα χέρια από τον Αυτιά.

Η στήλη δεν έχει κανέναν λόγο να εμπλακεί στην διαμάχη των δύο ανδρών, ωστόσο είναι σε θέση να γνωρίζει, ότι ο Γιώργος Αυτιάς, δεν είχε καμία πρόθεση να φιμώσει την πολιτική φωνή (έχει άραγε;) του Αντώνη Μυλωνάκη.

Την περίοδο που ο κ. Μυλωνάκης, υπήρξε από το εκρηκτικό δελτίο επικριτής του σημερινού του προέδρου, ήξερε πολύ καλά, τις σχέσεις που εκείνος, ανέπτυξε με τον ΣΚΑΙ, ώστε να τον προσκαλούν στις εκπομπές του καναλιού. Αν έχει το θάρρος λοιπόν, να απευθυνθεί πρώτα στον πρόεδρο του (λέτε να μάθει ότι υπάρχουν απαγορευτικά για κάποιους βουλευτές της ΕΛ.ΛΥΣ και μάλιστα από τον ίδιο το πρόεδρο της για τον ΣΚΑΙ;) και μετά να βάλλει κατά δημοσιογράφους και παρουσιαστές, που κάποτε είχε θεοποιήσει, όντας και αυτός, συνταξιούχος.