Κατηγορίες
Μπάσκετ

Δίελα: Η Εθνική μάς έδωσε ανάσα μετά την απραξία! (video)

Η Εθνική Ομάδα βρίσκεται στη Σλοβενία, είναι έτοιμη για δύο ιδιαίτερα κρίσιμους αγώνες με την Ισλανδία και την Βουλγαρία για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021 και η Ιωάννα Δίελα μίλησε γι’ αυτήν την προσπάθεια, αλλά και για το πόσο μπορεί να έχει επηρεάσει η δίμηνη απραξία τις αθλήτριες.

“Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες τόσο σε ότι αφορά στα δύο παιχνίδια και τις δύο νίκες που θέλουμε, όσο και γιατί κάποιες κοπέλες έχουμε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς δύο μήνες σίγουρα.

Θεωρώ και πιστεύω ότι Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να είμαστε έτοιμες και να ανταποκριθ0ύμε σε αυτό που ζητάει η Εθνική Ομάδα”.

Για την ίδια δεν υπάρχει φόβος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και μπαίνοντας σε μία «φούσκα» γι’ αυτό το τελευταίο παράθυρο στη Λιουμπλιάνα:

“Δεν υπάρχει φόβος, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, γιατί δεν ξέρουμε πως θα ξημερώσει η επόμενη μέρα.

Οπότε η καθεμία βρίσκεται στη δύσκολη θέση να είναι έτοιμη και να κληθεί να κάνει τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Η δράση και η παρουσία στην Εθνική Ομάδα της είχε λείψει όπως τονίζει η Δίελα:

“Μου είχε λείψει πάρα πολύ! Επειδή κι εγώ είμαι από αυτές τις κοπέλες που έχουμε να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό εδώ και δύο μήνες, η Εθνική Ομάδα μας έδωσε μια ανάσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε”.

Μπορείτε να δείτε τη δήλωση της Ιωάννας Δίελα, στο παρακάτω video της ΕΟΚ:

Διαβάστε επίσης:  Χριστινάκη: Με όπλο την άμυνα απέναντι στη Βουλγαρία