ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ TWITTER ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 391 Προβολές


ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ TWITTER ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ


O 41χρονος ηθοποιός DJ Qualls είναι πολύ ενεργός στα social

media και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του και σκέψεις που κάνει κατά τη διάρκεια της μέρας του. Αυτή τη φορά, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, προέβη σε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους followers του, καθώς παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Είναι στις 11:20 μ.μ. Μόλις έκανα coming out στην εκπομπή τoυ Jim Jefferies στο Σαν Ντιέγκο. Ναι, είμαι γκέι. Είμαι γκέι όλο αυτό το διάστημα. Είμαι κουρασμένος να ανησυχώ για το τι θα σκεφτεί ο κόσμος για εμένα. Είμαι κουρασμένος να ανησυχώ για το τι θα κάνει στην καριέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.
Τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν εκατοντάδες. «Μπράβο φίλε μου, είμαι υπερήφανος για εσένα», σχολίασε ο ηθοποιός Sebastian Roché, «Είμαι περήφανος για εσένα», έγραψε ο δημοσιογράφος Nicholas Liddle, ενώ ο ηθοποιός Adam Rose επεσήμανε: «Περήφανος για εσένα φίλε μου, σ’ αγαπώ!» .
Αξίζει να σημειωθεί πώς ο DJ Qualls είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο κοινό, καθώς έχει λάβει μέρος σε πολλές επιτυχημένες ταινίες και σειρές όπως το Supernatural, το The Man in the High Castle, το Lost, το Breaking Bad κ.α.
tlife


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)