Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Δεληζήσης: Είμαστε μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους! Κάναμε σπουδαία εμφάνιση σήμερα

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώγος Δεληζήσης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και της μεγάλης νίκης του Άρη στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού στην κάμερα της Nova:

“Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση, το καλύτερο μας παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ακολουθήσαμε πλήρως το πλάνο του προπονητή και δείξαμε δείγματα της δουλειάς που γίνεται και το εξαιρετικό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα. Αυτά μας έφεραν αυτό το αποτέλεσμα!

Είχαμε στόχο να πάρουμε το ματς, γι’ αυτό κατεβήκαμε, όχι για να κλειστούμε και να πάρουμε ένα βαθμό. Το πιστέψαμε. Η ΑΕΚ δε διανύει την καλύτερη περίοδό της, το εκμεταλλευτήκαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη”.

Ο Δεληζήσης συνέχισε τονίζοντας πως:

“κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε εκτός από 1-2 φάσεις σε όλο το ματς. Η ΑΕΚ πήρε μέτρα μετά το 70’, αλλά σταθήκαμε αρκετά καλά και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα”.

Για το ότι βοήθησαν πολύ στην αμυντική λειτουργία και οι επιθετικοί σχολίασε:

“Άμυνα κάνουν όλοι, η ομάδα μας βασίζεται σε αυτό. Αν δεν κάνουν όλοι άμυνα δεν μπορείς να κερδίσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πιέζουν τα παιδιά μπροστά και εμείς καθαρίζουμε ότι μένει μετά”.

Για το στόχο του Άρη είπε:

“Είμαστε μεγάλη ομάδα, κοιτάμε τη δεύτερη θέση, οι στόχοι μας είναι υψηλοί”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο ότι “μπορεί να υπάρχει βαρύ πρόγραμμα αλλά αυτό είναι για όλες τις ομάδες. Εμείς είμαστε καλά δουλεμένοι, γυμνασμένοι και αυτό βγαίνει στο γήπεδο”.

Επίσης μίλησε για τη Football League:

“Είναι άδικο γι’ αυτά τα παιδιά να μη παίζουν, γιατί έχουν οικογένειες. Πρέπει η πολιτεία να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για όλα τα αθλήματα! Παιδιά υπάρχει πρόβλημα!”.

Διαβάστε επίσης:  Κέρδισε την ΑΕΚ ο ΠΑΣ, νίκες για ΠΑΟ και Λαμία