Χρήστος Φωτίδης: Ο Δάνης Κατρανίδης δεν θέλει να μιλάμε για το πρόβλημα υγείας του

Ειδήσεις iCiao 1 μήνα πριν
Χρήστος Φωτίδης: Ο Δάνης Κατρανίδης δεν θέλει να μιλάμε για το πρόβλημα υγείας του christos fotidis: o danis katranidis den theli na milame gia to provlima igias tou


Για τον Δάνη Κατρανίδη αλλά και για το πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός μίλησε σε συνεντευξη του ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης.

Όπως ανεφερε στη συνέντευξή που έδωσε στην εφημερίδα «Espresso» μιλώντας για τον Δάνη Κατρανίδη είπε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα την υγεία του για το οποίο όμως δεν θέλει να μιλάει.

«Έχω δει τις παραστάσεις του, τον θαυμάζω ως ηθοποιό κι ως άνθρωπο. Του μίλησα πριν ενάμιση μήνα, δεν θέλω να τον πιέζω να μιλάει γιατί έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν θέλει να μιλάμε για αυτό. Είναι πολύ αξιοπρεπής. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας κι εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του», είπε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει και πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός: «Το ήθελα από παιδί. Στη σχολή Ηλεκτρονικών που πήγα, διευθυντής ήταν ο αδελφός του κονφερασιέ και στιχουργού, Όμηρου Αθηναίου -τον έλεγαν Αναγνωστόπουλο- και κάθε χρόνο ανέβαζε μια παράσταση στη Σχολή, του άρεσαν τα καλλιτεχνικά. Ήρθε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης και συγγραφέας Γρηγόρ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο