ΒΙΤΡΙΟΛΙ - ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Η 35ΧΡΟΝΗ - ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! "ΠΑΛΙΟΘΗΛΥΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ"

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 459 Προβολές


ΒΙΤΡΙΟΛΙ - ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Η 35ΧΡΟΝΗ - ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! "ΠΑΛΙΟΘΗΛΥΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ"

Το δικαίωμα της σιωπής τήρησε ενώπιον του ανακριτή η 35χρονη η οποία φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα.

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 35χρονη η οποία φέρεται να είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου 2020.

Η κατηγορούμενη που κρίθηκε προφυλακιστέα, τήρησε το δικαίωμα της σιωπής σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του ανακριτή.

Επιφυλάχθηκε να απολογηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ η υπεράσπισή της έλαβε νέα στοιχεία σήμερα που προστέθηκαν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Όταν η κατηγορούμενη έφυγε από το κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων μία πολίτης της φώναζε «παλιοθήλυκο, να σου ρίξουν βιτριόλι! Έκλεισες δυο σπίτια! Τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες;»

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.& & & & & & & & & newsit

&

&

&

&

&

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)

&

&