Κατηγορίες
Realities

Big Brother 2 Spoiler (16-04): Αποκάλυψη – Αυτός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις – Έκπληξη!

Big Brother 2 Spoiler (16/04): Το Big Brother έρχεται σύντομα στις οθόνες μας. Σύντομα έρχεται για να κλέψει με την σειρά του τις καρδιές μας. Σύντομα έρχεται για να μπει στα σπίτια μας και να μας βάλει μπροστά σε μία τηλεόραση.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την παρουσίαση, ενώ ήδη οι συμμετοχές έχουν πάρει φωτιά. Ναι, οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές με την παραγωγή του ΣΚΑΙ να ετοιμάζει δυνατά ονόματα.

Έχει αυτή τη πολυτέλεια της επιλογής. Σύντομα θα έχουμε και ονόματα να σας δώσουμε. Αυτό όμως που αξίζει να κρατήσετε είναι ότι θα έρθει με πολύ βαριά ονόματα. Όχι μόνο στη παρουσίαση, αλλά και στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει μπει δυνατά το όνομα του Γιώργου Παπαδόπουλου για να αναλάβει σχολιαστής στο ριάλιτι.

Μάλιστα είναι σε συζητήσεις κάτι που το ομολόγησε και ο ίδιος

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Αγαπώ πολύ την τηλεόραση και την καλή τηλεόραση και το Big Brother είναι καλή τηλεόραση. Είναι πολλά στο τραπέζι»!

Μια έκπληξη σύντομα
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα σας δώσουμε τον πρώτο παίχτη που έχει κλείσει και είναι όνομα που θα κάνει την διαφορά.

Και τι σας έχουμε;
Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Διαβάστε επίσης:  MasterChef 5 Spoiler (03-05): Ο Στέφανος έδωσε τον παίχτη που θα αποχωρήσει την Τετάρτη!