Κατηγορίες
Νέα

Αυτά είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους

Έχουν μέσα τους το θάρρος και την τόλμη. Δε διστάζουν να αντιμετωπίσουν την όποια φοβία τους, να την νικήσουν και να την ξεπεράσουν. Δεν θέλουν να πάρουν την «εύκολη οδό» και να την αποφύγουν.

Αυτά είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους

Εκεί που οι άλλοι φοβούνται, τα ζώδια αυτά δε δειλιάζουν!

Προτιμούν τα δύσκολα, τις μάχες και να βγαίνουν νικητές. Κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να τα σταματήσει. Δεν έχει σημασία για ποιο φόβο μιλάμε. Ο καθένας άλλωστε στην ζωή του, έχει τον δικό του ξεχωριστό “κρυπτονίτη”. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε;

Σίγουρα τον περίμενες πρώτο στην σχετική μας λίστα. Μιλάμε για ένα ζώδιο που πραγματικά έρχεται αντιμέτωπο με τον όποιο φόβο του. Θέλει να τον ξεπεράσει για να μπορέσει να απαλλαγεί από αυτόν και να ζήσει ελεύθερος.

Ο Κριός είναι γεννημένος μαχητής. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Ο πλανήτης αυτός του δίνει επιπλέον δύναμη, πυγμή και μαχητικότητα και τον κάνει να θέλει να παλεύει και να διεκδικεί. Εύκολα λοιπόν θα δεις ένα Κριό να σηκώνει το «σπαθί» και να ορμά κατά μέτωπο στην μάχη.

Ο Λέων δεν αποκαλείται τυχαία «βασιλιάς» του ζωδιακού. Είναι το ζώδιο εκείνο που έχει θάρρος και τόλμη και που θα αντιμετωπίσει τον όποιο φόβο του. Δε διστάζει. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του και δεν θα επιτρέψει ποτέ σε καμία φοβία να τον εμποδίσει, να τον κάνει να υποχωρήσει και να τερματίσει τα όνειρά του. Ο Λέοντας θα παλέψει με νύχια και με…

Διαβάστε επίσης:  Βεβαίωση μετακίνησης εργαζομένων: Με νέα έγγραφα από σήμερα -Η διάρκεια ισχύoς τους

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr