ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 * 12/12/19

Serial

Επεισόδια / Serial 373 Προβολές


ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 * 12/12/19

Αστέρια στην άμμο – Επεισόδιο 66 – ALPHA

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του αλφα Αστερια στην αμμο είδαμε πως:
Ο Νικηφόρος συναντιέται με την Αριάδνη, αλλά δεν ξέρει πως η Αλεξία τους παρακολουθεί.Ο Μάξιμος γίνεται επιθετικός με τον Αντρέα και του λέει να κρατηθεί μακριά από την αρραβωνιαστικιά του.Ο Ίωνας στην προσπάθεια του να εντοπίσει την Λαϊλά, βρίσκεται μπλεγμένος με ύποπτα κυκλώματα.Ο Λουκάς και η Νίκη έρχονται ακόμα πιο κοντά, κάτι που δυσαρεστεί πολύ την μητέρα του Μαριάννα.

Αστέρια στην άμμο – 12/12/19 – Επεισόδιο 66 – ALPHA

Η Αλεξία ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή προκειμένου να ανακαλύψει τι συνδέει την Αριάδνη και τον Νικηφόρο και του δείχνει φωτογραφίες από τις κρυφές τους συναντήσεις.Η Μαργαρίτα επιστρέφει από την Αθήνα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Νίκη εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα.Ο Νικηφόρος βγαίνει πρώτος και με μεγάλη διαφορά στα γκάλοπ για τις δημοτικές εκλογές και θεωρείται φαβορί για τη θέση του δημάρχου.Λίγο πριν την τελική ευθεία, η αγωνία του κορυφώνεται, ανησυχεί μήπως τελευταία στιγμή γίνει κάτι και χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια του.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The submit ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 * 12/12/19 appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.