ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – Εξελίξεις: Η Αλεξία συντετριμμένη! Βλέπει το video από το στικάκι

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 356 Προβολές


ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – Εξελίξεις: Η Αλεξία συντετριμμένη! Βλέπει το video από το στικάκι

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ με το δράμα να κορυφώνεται καθώς η Αλεξία βλέπει επιτέλους το επίμαχο video από το στικάκι που της έλεγε η γιαγιά της και καταλαβαίνει το παιχνίδι που έπαιζε ο Μάξιμος μαζί με τον πατέρα του.

Στα επόμενα επεισόδια η Αλεξία δίνει τα λύτρα και ο Μάξιμος είναι πάλι ελεύθερος ενώ η Άννα προσπαθεί να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή αλλά ο Μάξιμος δεν της δίνει στοιχεία.

Στη συνέχεια η Αλεξία ανακαλύπτει το στικάκι που έκρυβε επιμελώς η Βέρα. Η Άννα ρωτάει την Αλεξία αν της είπε ο Μάξιμος ότι τσακώθηκε με την Δέσποινα το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της. Η Αλεξία της λέει ψέματα.

Έπειτα η Αλεξία δείχνει στον Μάξιμο το βίντεο που είχε καταγράψει η κρυφή κάμερα στο γραφείο του και του ζητάει εξηγήσεις. Τσακώνονται και φεύγει συντετριμμένη από το σπίτι.

Ο Μάξιμος ξενυχτισμένος και μεθυσμένος αποφασίζει να βρει τον Θοδωρή και τον απειλεί πως αυτό που έκανε δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.Του κατέστρεψε την ζωή και τώρα θα κάνει κι αυτός το ίδιο σε ‘κείνον.

Παράλληλα ο Αντρέας προσπαθεί εναγωνίως να εντοπίσει την Αλεξία που δείχνει να έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει που βρίσκεται…

&