ΑΠΟΨΕ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ MASTERCHEF - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ?

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 550 Προβολές


ΑΠΟΨΕ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ MASTERCHEF - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ?
Ποιοι θα αποχωρήσουν από το MasterChef ένα βήμα πριν τον
τελικό;

Μετά τις αποχωρήσεις του Γιώργου Λασκαρίδη και του Δημήτρη Μπέλλου, μια μεγάλη μέρα ξημερώνει για την τετράδα του MasterChef 4 τη Μαρία, τον Σταυρή, τον Τζoν και τον Σταύρο. Η πιο σημαντική ημέρα, αυτή των ημιτελικών, ξεκινά!

Από τη μία πλευρά, τρεις πολυδιάστατοι μάγειρες, ο Σταύρος, ο Τζoν και ο Σταυρής, δεμένοι με μια ισχυρή φιλία, και από την άλλη, η Μαρία, μια πολύ δυναμική μαγείρισσα, με σημαντική εξέλιξη εντός του διαγωνισμού, θα παλέψουν για να φτάσουν πιο κοντά στο όνειρό τους.
&

Μέχρι το τέλος της ημέρας, οι πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, ανάλογες με το στάδιο στο οποίο πλέον βρισκόμαστε, θα αναδείξουν τους δύο φιναλίστ.

Με ένα Τεστ Δημιουργικότητας, που θα χρειαστεί να εμφανίσουν όλους τους κρυμμένους μαγειρικούς άσσους, ο Σταύρος, ο Τζον, η Μαρία και ο Σταυρής, θα μαγειρέψουν για την πρόκριση στο πιο σημαντικό σημείο του διαγωνισμού, στον Μεγάλο Τελικό και στις δύο θέσεις διεκδίκησης του τίτλου του νέου MasterChef της Ελλάδας.& & & & & & & & & & & zappit&ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)&