Αποκλειστικό. Βάζουν συμπαρουσιαστή στη Σκορδά. Ποιοι φεύγουν από το πάνελ

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 400 Προβολές


Αποκλειστικό. Βάζουν συμπαρουσιαστή στη Σκορδά. Ποιοι φεύγουν από το πάνελ

Τριετές είναι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει η Φαίη Σκορδά με τον ΑΝΤ1. Και η πάλαι ποτέ «λίρα εκατό» έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πονοκέφαλο για τα στελέχη του ΑΝΤ1.

Σχεδόν δέκα μονάδες της έριξε η Καινούργιου στο δυναμικό την Τρίτη με αποτέλεσμα το πρωί της Τετάρτης να επικρατήσει πανικός στα καμαρίνια.

Κυκλοφόρησε ότι επιστρέφει η Τρυφίδου στον ΑΝΤ1. Μούφα και μπανανόφλουδα μαζί… Ούτε το κανάλι την θέλει ούτε η Σκορδά.

Αναζητείται λοιπόν όπως σας έχω γράψει συμπαρουσιαστής για τη Φαίη και μάλιστα πλέον και η ίδια δεν είναι τόσο αρνητική καταλαβαίνοντας πως αν κλείσει η σεζόν με χαμηλότερο μέσο όρο του «Πρωινού» από το σύνολο του προγράμματος του ΑΝΤ1 στο δυναμικό κοινό δύσκολα θα διασωθεί.

Οι αλλαγές που έρχονται του χρόνου είναι μεγάλες. Μόνο ο Ουγγαρέζος θα παραμείνει στο πάνελ και θα δούμε με ποιο ρόλο. Το υπόλοιπο team μάλλον θα χαιρετήσει όπως και ένα πρόσωπο με κομβικό ρόλο πίσω απ’ τις κάμερες.

Η εκπομπή θέλει δε θέλει η Σκορδά θα αλλάξει σκαλέτα και έμψυχο δυναμικό. Δύο κρούσεις πάντως έχουν ήδη γίνει σε πρόσωπα «δεύτερα βιολιά» που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός ΑΝΤ1 αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις με το κανάλι διαχρονικά.

Από την εποχή του «Πρωινού Καφέ»… Και ο νοών νοείτο…