ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ" ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΓΑΤΕΣ

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 366 Προβολές


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ" ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΓΑΤΕΣ
Μπορεί μετά τον γάμο της να βρίσκεται μακριά από τα φώτα
της δημοσιότητας - επιλογή της - όμως λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως η Εύα Κυριάκου Χρίστου, η σύζυγος του Χρίστου Χρίστου Προέδρου του ΕΛΑΜ καθημερινά δίνει τη δική της μάχη προστατεύοντας και μαζεύοντας αδέσποτες γάτες.


Η ίδια, σχεδόν κάθε μέρα, αγοράζει τροφές με σκοπό να ταίζει και να προσέχει μικρά μεγάλα γατιά που είτε είναι αδέσποτα στο δρόμο είτε δεν μπορούν να βρουν εύκολα τροφή.
Μάλιστα, την αγάπη της αυτή την μετέδωσε και στον γνωστό πολιτικό και πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου ο οποίος πολλές φορές οι δυο τους σπεύδουν να ταίσουν και να φροντίσουν τα γατάκια....Η Εύα Κυριάκου Χρίσου πάντα λάτρευε τα γατιά και πάντα είχε τα δικά της. Ομως εδώ και αρκετό καιρό, με το που δει κάποιο αδέσποτο ή αδυνατισμένο γατάκι, είτε πεταμένο - παρατημένο αμέσως το μαζεύει και το μεταφέρει στην αυλή της όπου θα το φροντίσει, θα το ταίσει και θα το δυναμώσει. Μάλιστα, η ίδια γνωρίζει πως η πρώτη κίνηση της αφού τα παιχνιδιάρικα τετράποδα φιλαράκια της ανακτήσουν τις δυνάμεις τους θα τα στειρώσει για να μην πολλαπλασιαστούν.&
Μια από τις πολλές σιωπηλές πράξεις ανθρωπιάς που καθημερινά κάνει η Εύα και που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ.&


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66& &

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)