Κατηγορίες
Νέα

Αννα βισση – δεσποινα βανδη: η συναντηση τους με τον γιωργο αρσενακο για τα μελλοντικα τους σχεδια


Με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή την συνάντησή τους για μία μελλοντική συνεργασία

Συνάντηση για καφέ και τα επόμενα μουσικά τους βήματα είχαν η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή και ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος.

Οι δύο καταξιωμένες τραγουδίστριες και ο CEO της δισκογραφικής τους εταιρείας συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης, με την Δέσποινα να κάνει την αποκάλυψη, δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, που έγραψαν μουσική και τηλεοπτική ιστορία με την επί σκηνής συνύπαρξή τους στο «Just The 2 Of Us», ετοιμάζουν κοινές εκπλήξεις, όπως εξάλλου είχε αναφέρει και ο Γιώργος Αρσενάκος σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο περιοδικό «Ok!».

«Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις όχι μόνο για δισκογραφικό ντουέτο, αλλά και για επί σκηνής μουσική συνύπαρξη. Θέλω να ξέρεις ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους μετά την τηλεοπτική τους συνάντηση. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα γίνει έτσι καθώς και οι δύο είναι επιτυχημένες και χορτασμένες .Να περιμένετε πολλά κοινά μουσικά γεγονότα από τις δύο σούπερ σταρ και την Panik», έχει πει χαρακτηριστικά.

Όπως είναι λογικό, το κοινό τους έχει ενθουσιαστεί με την εξέλιξη της σχέσης τους, με αποτέλεσμα τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία, όπως και τα likes να πέφτουν βροχή. 

Σε μία ανάλογη δημοσίευση προχώρησε και η Άννα Βίσση.    protothema

Διαβάστε επίσης:  Στον Άγιο Διονύσιο έκανε Ανάσταση η οικογένεια Μητσοτάκη