Κατηγορίες
Realities

Αμήχανη στιγμή στο Survivor για Σάκη και Μαριαλένα-Ο Ατζούν τους ρώτησε αν θα τα ξαναβρούν!

Σε άβολη θέση φαίνεται ότι ήρθαν ο Σάκης και η Μαριαλένα όταν ο τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor άρχισε τις ερωτήσεις για τη σχέση που είχαν.

«Γνωρίζω τη Μαριαλένα από τα casting. Στο casting είπε ότι και ο πρώην της έκανε αίτηση για το Survivor. Και είπαμε αλήθεια; Οκ, τι να πω; Τη ρωτήσαμε ποιον θα ήθελε να διαλέξουμε αν υπήρχε μία επιλογή. Και είπε εμένα. Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε πόσο καιρό είστε χωρισμένοι. Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι. Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έλεγε έναν μήνα και μπερδευτήκαμε. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω. Ήθελα να μάθω περισσότερα. Η ερώτηση μου για σένα, Μαριαλένα. Τι σκέφτεσαι για τον Σάκη;».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φάνηκε να νιώθει άβολα.about:blank

«Α ωραία, θα το πω εδώ, να με ακούσει όλη η Ελλάδα. Τίποτα, ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Δεν έχουμε χωρίσει τίποτα, όλα κυλάνε αρμονικά και ήρεμα. Με τη Χριστίνα δεν έχω κάτι, τα έχουμε πει, τα έχουμε ξεκαθαρίσει» είπε.

Ο Σάκης Κατσούλης χαρακτήρισε την παίκτρια των Μπλε «φανταστικό παιδί».

«Εγώ, όπως έχω πει, ήρθα εδώ για να την βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την γνωρίζω καλύτερα από όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το Survivor. Ήρθα με πολύ θετική διάθεση, είναι φανταστικό παιδί και για μένα από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά» ανέφερε ο Σάκης.

«Είμαι χαρούμενος που είστε στο ίδιο νησί και δεν έχετε προβλήματα» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Μετά θέλησε να μάθει αν σκοπεύουν να τα βρουν ξανά.

Διαβάστε επίσης:  Η Φάρμα Spoiler (19-03): Απίθανο πλάνο! Τι είδαν τα μάτια μας;

«Στο μέλλον πιστεύεις, Σάκη, ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα για σας;» αναρωτήθηκε.

«Κανείς δεν ξέρει το μέλλον, φυσικά, δεν είμαι Θεός» είπε ο Σάκης.

«Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου, δεν ξέρω τι λέει ο Σάκης, έχει τελειώσει η ιστορία μας, πάμε παρακάτω. Έχω σχέση στην Ελλάδα, είχα πριν μπω στο παιχνίδι και εξακολουθώ και έχω. Δεν μπορώ να το αρνηθώ, ισχύει» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πηγή: newsbeast.gr