ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 – Δευτέρα 02/12/19

Serial

Επεισόδια / Serial 329 Προβολές

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 38 ANT1

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον µαχαιρωµένο Μιλτιάδη πεσµένο στη βρύση µετά την επίθεση του Μελέτη. Η Ανέτ πηγαίνει να τηλεφωνήσει κρυφά στον συµβολαιογράφο του ∆ούκα, αλλά ο φόβος µήπως κινδυνεύσει ο γάµος του Νικηφόρου τη βάζει σε σκέψεις. Οταν όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αµάξι του ∆ούκα για να τον µεταφέρουν στο νοσοκοµείο και ανακαλύπτει για ακόµη µία φορά τη σκληρή πλευρά του. Ο Προύσαλης προσπαθεί να µάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο Κωνσταντής συγκρούεται µε τον Μελέτη για την απερισκεψία του. Η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατάει το µυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Εκείνος θα συγκλονιστεί, µε ντόµινο αντιδράσεων στη συνέχεια.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 – 02/12/19

Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους για το μαχαίρωμα του Μιλτιάδη, προκαλώντας την οργή του Δούκα.Θα καταφέρει να τους στριμώξει και να ομολογήσουν την αλήθεια;Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της παρά τις ενοχές που νιώθει.Η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα και οι δυο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά.Ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει.Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνην.Όταν όμως της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με το Δούκα, πως θα το αντιμετωπίσει η Ελένη;

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The publish ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 – Δευτέρα 02/12/19 appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.