Κατηγορίες
Realities

8 Λέξεις Spoiler (14-04): Δεν ανανεώνεται η σειρά – Ποια σειρά θα την αντικαταστήσει;

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ) 

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις.

Δεν ανανεώνεται η σειρά – Ποια σειρά θα την αντικαταστήσει;
Ο ΣΚΑΙ εδώ και λίγο καιρό, άλλαξε σελίδα όσον αφορά την διεύθυνση του προγράμματος μετά την παραίτηση του Λοιζου Ξενοπουλου.

Ένας από τους λόγους όπως λέγεται ήταν η αντικατάσταση της σειράς 8 Λέξεις με νέα σειρά. Μάλιστα στα τελευταία συμβούλια δεν έδινε το παρόν σχετικά με την απόφαση για την νέα σειρά που θα πάρει την  θέση της σειράς του Ανδρέα Γεωργιου.

Όσον αφορά την νέα σειρά το θέμα τρέχει αρκετά χωρίς όμως να γίνεται βούκινο στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μια διασκευή Πορτογαλικής δραματικής σειράς και θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα. Όπως μάθαμε την παραγωγή της νέας σειράς θα την έχει η εταιρεία Pedion Productions του Σταυρου Καπελούζου. Η εταιρεία αυτή έχει δώσει στο παρελθόν εξετάσεις με σειρές όπως Ήλιος, Φαμίλια, Το καφε της χαρας, Έξαψη και άλλες.

Αυτό σας ενδιαφέρει

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Διαβάστε επίσης:  Φάρμα 4 Spoiler (02-05): ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί σήμερα – LIVE σχολιασμός!