Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για το γυναικείο στήθος

Ειδήσεις τώρα

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για το γυναικείο στήθος


Γυναικεία στήθη. Για πολλούς το αγαπημένο σημείο σε κάθε γυναίκα. Εκτός αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που στο αιώνιο δίλημμα «στήθος ή οπίσθια», επιλέγουν το δεύτερο. Όπως και να έχει ένα ωραίο στήθος ποτέ δεν περνά απαρατήρητο. Όχι μόνο απ’ τα μάτια τα δικά σου και των φίλων σου, αλλά και των άλλων γυναικών.

Πώς ορίζεται όμως αυτό; Άλλοι θέλουν στήθη σαν της Pamela Anderson ή της Kate Upton και άλλοι προτιμούν μεγέθη σαν της Cameron Diaz. Την απάντηση στο επίμαχο ερώτημα «μικρό ή μεγάλο στήθος» έδωσαν 2.000 άντρες και γυναίκες (1.000 στις ΗΠΑ και άλλοι τόσοι στην Ευρώπη) και τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αρκετά ενδιαφέροντα.

Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πίστευες, στατιστικά φαίνεται πως πιο πολύ νοιάζει τις γυναίκες το μεγάλο στήθος παρά τους άντρες.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η ομάδα του Dr Ed το 11% των αντρών προτιμά γυναίκες με μικρό στήθος, ενώ μόλις το 9,1% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι θα ήθελε να φορά μικρότερο νούμερο σουτιέν. Ενδιαφέρον...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο