Χρήστος Μπουκώρος: Πρωτοπόρος η Σκιάθος για αυτοδύναμη Ελλάδα

Ειδήσεις τώρα

Χρήστος Μπουκώρος: Πρωτοπόρος η Σκιάθος για αυτοδύναμη Ελλάδα


 

Πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους την ανοικτή συνάντηση και ομιλία που πραγματοποίησαν στην Σκιάθο οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά ολοκληρώνοντας την περιοδεία τους στα νησιά των Βορείων Σποράδων συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκο Αθανασάκη, περιφερειακούς συμβούλους και μέλη της τοπικής ΔΗΜΤΟ. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θερμό, δηλώνοντας με εμφατικό τρόπο την ένθερμη στήριξη των κατοίκων του νησιού στο έργο της Νέας Δημοκρατίας.
Επίκεντρο της ομιλίας αποτέλεσε η σημασία της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου, αλλά και η έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας προς το νησί μέσω χρηματοδοτήσεων, με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση έργων υποδομής και την ενίσχυση του τουρισμού.
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Χρήστου Μπουκώρου στην ομιλία του στον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου του νησιού και την ενίσχυση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων μέσω κρατικών επιχορηγήσεων, δύο υποδομές που προσελκύουν κόσμο στο νησί.

ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο