Στο Cash or Trash ένα αντικείμενο για να επιβιώσεις σε άλλους… γαλαξίες! (VIDEO)

Ειδήσεις τώρα

Στο Cash or Trash ένα αντικείμενο για να επιβιώσεις σε άλλους… γαλαξίες! (VIDEO)


 

Σήμερα, στο Cash or Trash, στις 6 και 15 το απόγευμα, στη συχνότητα του Star, θα δούμε τέσσερα εξαιρετικά αντικείμενα, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές.

 

 

Η Λία από τη μαγευτική Αλεξανδρούπολη φέρνει στο δωμάτιο εκτίμησης του ένα αντικείμενο, που πολλοί θα λαχταρούσαν να είχαν στα πάρτι τους. Το αντικείμενο της Λίας έχει μια σίγουρη θέση στην κατηγορία ιδιαίτερων και χρηστικών αντικειμένων, που έχουν έρθει στο Cash Or Trash.

Ο Ανδρόνικος έρχεται από τα Βριλήσσια με ένα αντικείμενο που σίγουρα χρειάζεται κάποιος για να επιβιώσει… σε άλλους γαλαξίες. Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τον νεαρό πωλητή με το αντικείμενό του με ιδιαίτερη χαρά, αφού στο παρελθόν παρόμοια αντικείμενα του είδους είχαν μεγάλη επιτυχία στο δωμάτιο τον αγοραστών αλλά στο τηλεοπτικό κοινό.

Τη Μαρία καλωσορίζει η Δέσποινα στο δωμάτιο εκτίμησης. Το αντικείμενο της, αφορά μια μυθική ύπαρξη από την Κολομβία και μια θρυλική ιστορία γύρω από αυτόν. Η Μαρία επιλέγει να φέρει στην εκπομπή το αντικείμενό της, αφού για εκείνη είναι το κατάλληλο μέρος για να το αποχωριστεί, μιας ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο