Κόλλησαν τις πόρτες, έσπασαν τζάμια και έκαψαν τα κλιματιστικά σχολείου της Ελευσίνας

Ειδήσεις τώρα

Κόλλησαν τις πόρτες, έσπασαν τζάμια και έκαψαν τα κλιματιστικά σχολείου της Ελευσίνας


«Ντροπή και αγανάκτηση» ήταν τα πρώτα λόγια του Δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονομόμου αντικρύζοντας το βανδαλισμένο σχολείο του Δήμου του.

Σπασμένα τζάμια, πέτρες, κόλλες στις πόρτες, καμμένες μονάδες κλιματιστικών ήταν μερικά από όσα άγνωστοι προκάλεσαν στο 1ο Λύκειο και το Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Ελευσίνας.

«Τα συνεργεία μας ήταν εκεί από τις 06.00 το πρωί, αμέσως μόλις μας ενημέρωσε ο διευθυντής, για να αποκαταστήσουν τις ζημιές, τη στιγμή που θα έπρεπε να απασχολούνται με τις καθημερινές τους εργασίες» πρόσθεσε ο Αργύρης Οικονόμου, Δήμαρχος Ελευσίνας  σε σχετική ανάρτηση για να συμπληρώσει:

«Ζημιές από κάποιους που διασκεδάζουν καταστρέφοντας δημόσια περιουσία που πληρώνουμε όλοι εμείς, ξανά και ξανά, ως φορολογούμενοι.

Βανδαλισμοί πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Δυστυχώς. Αυτό όμως, που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα είναι άνευ προηγουμένου.

Από τους μωβ κάδους, χλοοτάπητες σε πλατείες, παιδικές χαρές, σχολεία κ.ο.κ.

Έργα και κοινόχρηστοι χώροι που παραδίδονται, λίγες ημέρες ή ώρες μετά, βανδαλίζονται, φτάνοντας σε σημείο, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε ξεκινώντας ένα έργο, να είναι ο τρόπος ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο