Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα

Ειδήσεις τώρα

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα


Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αντιπρόεδρο της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, Άδωνι Γεωργιάδη, τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και υποψήφιο βουλευτή Ιωαννίνων, Κωνσταντίνο Τασούλα και την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της περιοδείας, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Τασούλας και η κ. Ασημακοπούλου, επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων την Ηγουμενίτσα, τις Φιλιάτες, την Παραμυθιά, το Γαρδίκι και τα Σύβοτα, ενώ πραγματοποίησαν από κοινού ομιλία στο Καρβουνάρι.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν λαϊκές αγορές, τοπικά καταστήματα και καφέ και να συνομιλήσουν με πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, αλλά και εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής. Το κλιμάκιο της ΝΔ συνόδευαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, δήμαρχοι αλλά και μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ.

ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο