Βόλος:Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ο Αλέξης Τσίπρας – Συνατήθηκε με εργαζομένους και ερευνητικές ομάδες [εικόνες και βίντεο]

Ειδήσεις τώρα

Βόλος:Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ο Αλέξης Τσίπρας – Συνατήθηκε με εργαζομένους και ερευνητικές ομάδες [εικόνες και βίντεο]


Την περιοδεία του στον Βόλο συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, νωρίς το πρωί του Σαββάτου έφθασε στη Νέα Ιωνία και συνομίλησε με καταστηματάρχες, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, από όπου μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ.

Λίγο μετά τις 12:00, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην κέντρική εμπορική αγορά του Βόλου και συνομίλησε με τους εμπόρους, ενώ δεν παρέλειψε να πιεί και τσίπουρο με γλυκάνισο στο «Στεναρχείο» στην Αγίου Νικολάου.

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίστηκε με χαλαρό καφέ στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη, όπου αντάλλάξε απόψεις με νέες και νέους.

Στις 13.00 βρέθηκε στο κτίριο Παπαστράτου και συναντήθηκε με ερευνητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου έγινε η επίδειξη των βραβευμένων ερευνητικών αποτελεσμάτων τους, ενώ συνάντησε και εκπροσώπους όλων των συλλόγων εργαζομένων του Πανεπιστημίου.

Τέλος, θα συνομιλήσει με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών – ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο